joi, 10 octombrie 2013

Poliția locală târgumureșeană, cea lipitoare de 3000 de autocolante mincinoase și în limba română doar în cartierul Tudor, în campania banditului portocaliu și din banii publici, ia măsuri contra altor lipitori!



Poliția locală târgumureșeană, cea lipitoare de 3000 de autocolante mincinoase și în limba română doar în cartierul Tudor, în campania banditului portocaliu și din banii publici, ia măsuri contra altor lipitori!
Oamenii fostului sereist Bretflean pot fi mândri, ei ajungând de la a fi căutați de poliție și parchet - pentru lipirea autocolantelor în campania gunoiului portocaliu (afacerea 3000 de autocolante, pe magazin FCM, 1900 de euro, cum spune licitatiapublica.ro), cu vandali imaginari și știuți doar de fostul sereist (știe ce vorbește, cum îl credita Florea, pentru că e fost sereist) și de bandiții lui Florea din APM (PDL de campanie) – la stadiul de inși care găsesc alți lipitori de afișe!
P.S. Oamenii de la poliție spuneau de autocolantele de campanie doar în limba română. Să nu fi știut pupincuriștii lui Florea că Târgu-Mureșul e bilingv ?! Bine că au tipărit bilingv scrisoarea deschisă de înjurat Frunda, de căutat și aceasta pe licitatiapublica.ro. Curtea de conturi, verifici dacă porcii PDL nu au folosit banii publici pe campaniile lor jegoase, mincinoase și cu atacuri etnice?! Vorbim de orașul în care gașca lui Florea a dat mii de euro pe sondajele pe Munteanu PDL, iar presa a fost și ea controlată de gășcarii Cătană și Suciu, unul dintre ei lăudându-se că merge și cu presa la notar în ceea ce pute a cartel al jegurilor de români. Controlezi sau e mafia PDL Mureș prea mare?!

LIPIRE DE AFIŞE FĂRĂ AUTORIZAŢIE ŞI ÎN LOCURI NEPERMISE

Cetăţenii N.I. şi R.L. domiciliaţi în localitatea Bereşti, judeţul Galaţi, au fost surprinşi la data de 02.10.2013, în timp ce lipeau afişe pe stâlpii de iluminat şi clădiri aflate pe domeniul public de pe raza municipiului Tg.Mureş. Agenţii Poliţiei Locale au luat măsura sancţionării contravenţionale a acestora, fiind determinaţi de asemenea, să aducă suporţii pe care s-a efectuat lipirea la starea iniţială de curăţenie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.