miercuri, 30 octombrie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș care taie copaci cu Intra serv Electric, cu electricieni și 200.000 de euro din banii publici pentru nocturna mă-sii lui Maior și pentru concert Iglesias mimează dezbatere publică!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș care taie copaci cu Intra Serv Electric, cu electricieni și 200.000 de euro din banii publici  pentru nocturna mă-sii lui Maior - mimează dezbatere publică!


Găinarii cu interese ai primărie și ai PDL Mureș vin în față dumneavoastră cu așa-zisa dezbatere publică privind programul de tăiere arbori. Bandiții ăștia nu lucrează, însă, prin vreun serviciu specializat, ei trimițând Intra serv Electric, o firmă cu electricieni, să taie copaci și să tundă ramuri și pe cei de la Azomureș să  planteze copaci! Coincidență, o firmă din cele folosite de porcii din primărie și de bandiții de partid a sponsorizat concertul lui Iglesias, semnă că banii primiți ușor, cu dedicații sau pomană (în cazul Azomureș pomana fiind problema iazul batal) se întorc la instituția gușterului! Întrebarea este câți bani se întorc și dacă bandiții din primărie și PDL nu primesc altceva, prin așa-zisa sponsorizare!
Intra serv Electric este firma omenită de banditul din primărie cu 200.000 de euro pentru ca prostimea care votează hoții să se învețe minte că găinarii de partid cu fotbal trebuie ajutați!
Dezbaterea publică privind programul tăierilor de arbori
Marţi, 29 Octombrie 2013 13:22 | Imprimare | Email



Marime text:



Primăria Tîrgu Mureş aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, în data de 11.11.2013, începând cu orele 12,00 la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” – sala mare, va avea loc dezbaterea publică privind programul tăierilor de arbori

(domeniul public, asociaţii de proprietari persoane fizice şi juridice), şi a planurilor de plantare dendrofloricolă pe domeniul public al municipiului.

În acest sens, invităm reprezentanţii instituţiilor de specialitate: Agenţia de Protecţie a Mediului, Garda de Mediu, Direcţia Silvică, SC Electrica SA, ONG-urile care au obiect de activitate în domeniu, precum şi toţi cei interesaţi, cu propuneri şi sugestii privitoare la derularea acestor programe.

Graficul privind tăierile şi plantările poate fi consultat atât la sediul Primăriei, (hol central), cât şi pe site-ul instituţiei (www.tirgumures.ro), începând cu data de 29.10.2013.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.