joi, 24 octombrie 2013

Un alt aerian de pe Facebook ia amendă pentru discriminarea rromilor! De data aceasta, 8000 de lei! Să fie primiți!

Un alt aerian de pe Facebook ia amendă pentru discriminarea rromilor! De data aceasta, 8000 de lei! Să fie primiți!
Dacă sunt încă inși cărora le put rromii - cum ar fi primarul de Mureș, D. Florea, cu amendă de 4000 de lei pentru declarații discriminatorii la adresa rromilor care nu sunt plăcuți de ăsta decât atunci când banditul din primărie construiește locuințe pentru rromi din banii publici, dedicație pe abonatul porcului portocaliu, adică Bența - sau tolomaci care se cred buricul pământului, postând citate în sens nazist pe Facebook, exemplul: întreținutul lui Florea, Mircea Munteanu, ținut cu mii de euro pomana porcului pentru sondajele primăriei în an electoral (drăguță motivație a porcilor PDL Mureș, pentru banii  publici care vin de la șeful de partid la subordonatul de partid în orașul în care nu sunt votați maghiarii care să fure ce fură mafioții de români), un aerian le-a făcut pe amândouă deodată: și postare pe Facebook, considerat spațiu public, și atac rasist, fapt pentru care aiuritul și-a luat binemeritata amendă de 8000 de lei!
Interesant că CNCD s-a făcut că plouă când bandiții din biroul de presă al primăriei și ratații din poliția locală atacau rromii ca fiind țiganii cu cuib stârpit de poliție și atunci când bandiții ăștia menționau expres etnia în cazul rromilor! Atunci, CNCD a motivat că e nevoie de plângere de la un rrom! Tot așa CNCD s-a făcut că plouă când un tembel de Mureș a atacat președintele CJM pe motiv că are tenul întunecat ! Să se fi săturat cei de la CNCD de găinarii rasiști din și de pe lângă PDL Mureș și de toți cretinii care caută să îi intre în grațiile lui Florea atacând minoritatea rromă?!



CNCD zicere:
Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, intrunit in sedinta de solutionare de petitii in data de 23.10.2013, a adoptat urmatoarea decizie:

Postarea unui mesaj pe pagina personala de Facebook a domnului consilier a Municipiului Alba, Rares Buglea, privind necesitatea sterilizariii femeilor rome care nu au conditii sociale pentru cresterea copilului constituie fapta de discriminare conform art. 2, alin. 1, art. 2, alin. 4, art. 15 din O.G. 137/2000 modificata si republicata, (vot in unanimitate a celor prezenti) si a aplicat amenda contraventionala in valoare de 8000 lei (7 voturi pentru - 1 impotriva).

Colegiu director a solutionat petitia ca urmare a declinarii competentei organului de urmarire penala prin rezolutia din data de 14.10.2013 a Parchetului de pe langa Tribunaul Alba, prin care s-a dispus neinceperea urmarii penale impotriva reclamatului intrucat nu se intrunesc elementele constitutive ale unei infractiuni.

Hotararea motivata va fi comunicata partilor, in termen legal, si este supusa caii de atac in instanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.