luni, 28 octombrie 2013

Bandiții din Craiova își permit să nu aplice o hotărâre judecătorească. Mititelu față cu mafia politică și interesele porcilor care inventează echipă pentru Olguța!


Bandiții din Craiova își permit să nu aplice o hotărâre judecătorească. Mititelu față cu mafia politică și interesele porcilor care inventează echipă pentru Olguța!

Cum era de așteptat, mafioții din Craiova, adică derbedeii pe bani publici, refuză să accepte că au pierdut meciul cu Mititelu, după care va urma și meciul cu leprele cancerului fotbalului românesc care au dezafiliat - la comanda mafiei - Craiova. Haideți, că Țerbea și-a luat pedeapsa divină pentru dezafilierea Craiovei, fostul pușcăriaș crăpând cu mare stil de bandit, în elicopter! Cine urmează dintre trepăduși și foștii pușcăriași?
Gsp.ro dixit:


UPDATE La aflarea deciziei, Mititelu a cedat nervos. Cu lacrimi în ochi, patronul oltean s-a prăbuşit pe iarbă la stadion şi a petrecut acolo cîteva minute privind în gol, păzit de bodyguardul care l-a însoţit. (VEZI GALERIA FOTO)



UPDATE 14:35 Echipa FC U Craiova a ajuns la stadionul "Ion Oblemenco", dar nu a fost lăsată să se antreneze! Organele legii au considerat că decizia judecătorilor este ambiguă. În aceasta este menţionat că FC Universitatea Craiova trebuie reintegrată în complexul sportiv, dar respectivul complex este împărţit între trei organisme locale, au explicat sursele Gazetei.

Zilele acesta va fi o nouă întîlnire a părţilor la tribunal, pentru a se specifica exact termenii hotărîrii.

UPDATE 11:20 Adrian Mititelu a intrat în posesia documentelor pentru ca Universitatea să aibă permis accesul, din nou, în Complexul "Ion Oblemenco" din Craiova, iar astăzi, de la 11:00, a mers la stadion împreună cu executorul judecătoresc.

Patronul Universităţii nu a putut intra de la început, ci după doar cîteva minute în care a stat în faţa stadionului:  "Sînt în faţa stadionului cu executorul. Jandarmeria şi-a făcut treaba şi a venit, mai puţin poliţia care a început cu ameninţări şi altele", a explicat acesta la televiziunea sportro.

Adrian Mititelu şi executorul judecătoresc au intrat pînă la urmă în incinta stadionului, dar echipa se antrenează astăzi la stadionul CFR din Craiova, urmînd ca din această după-amiază sau de mîine să se poată antrena pe "Ion Oblemenco".

În faţa stadionului au venit şi 100 de suporteri ai Universităţii care au scandat minute bune "Ştiinţa pe Oblemenco!".

"Eu, ca oltean, sînt tare în gură, dar bun la suflet, dacă e, mai las de la mine, îi aştept pe ceilalţi din Craiova la negocieri dacă vor să mai joace pe «Central», dar regulile le vom face noi!", a spus Mititelu ieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.