miercuri, 30 octombrie 2013

Păzea, sponsorii concertului Iglesias, cu afaceri fără număr pe primăria organizatoare! Cine ce sponsorizează dacă ăștia primesc licitații și încredințări directe de la …organizator?!
Păzea, sponsorii concertului Iglesias, cu afaceri fără număr pe primăria organizatoare! Cine ce sponsorizează dacă ăștia primesc licitații și încredințări directe de la …organizator?!

Poate că DNA, Curtea de conturi, ANI nu au murit în orașul mafiei etnice românești și trec la treabă. Ăia de la primărie se laudă cu așa-zișii sponsori, o parte dintre ei doar niște abonați la primăria lui Florea! Cum se numește când primești zeci de milioane de euro și tu simți nevoia să dai o parte din bani pentru interesul șefului (chiar de partid, în cazul Borșan!)?

Foarte rapid: Azomureș, cu afacerea iaz batal, dat lui Florea, pentru ca meseriașii să nu mai investească milioane, după ce s-au fript cumpărând combinatul de la actualul pedelist Oprișcan! Afaceri cu Azomureș și cu plantările de copaci aduși de primărie de la firme private și dedicate!
Dedeman, firmă care a simțit nevoia să îi dea deja lui Florea 30.000 de lei sponsorizare pentru școli. În schimbul semnăturilor și avizelor necesare magazinului sau ce?
Bența și gașca lui, întreținuți de PRIMĂRIA LUI Florea pe motiv de cartier Belvedere, reparații Cetate, împreună cu Borșan și Poruțiu, afaceri pe repararea pasajului, 300.000 de euro dedicați de la porcul portocaliu, doar acolo!
Insta , Intra Serv cu afaceri fără număr pe tăiat copaci, montat instalație de nocturnă din bani publici pentru familionul mă-sii lui Maior, afaceri în centru
Astor, mega-afaceri de zeci de milioane de euro
Energoplus, adică Borșan, abonat la porcul portocaliu, cu afaceri de la reparat mobilier grădiniță și până la mega-afaceri la Zoo
Redatronic, beneficiar al cel puțin 200.000 de euro pentru reparații calculatoare. Desigur, calculatoarele nu trebuie nici măcar să coste ceva, important e să repare băieții de banii ăia.
Dafcochim, afaceri fără număr pentru materiale chimice la bazine, pentru chiriile de mii de euro lunar pentru ajutoare sociale
Salubriserv, adică afacerea banditul Țerbea. Omul ia și după moarte mălaiul de la prietenarul lui iubit!
Bea Construct, dacă ne amintim bine beneficiară de afaceri cu acoperișul Casei de cultură Mihai Eminescu
Aspharom, afaceri fără număr
Deocamdată atât! Lipsesc din așa-zișii sponsori Poruțiu , Cătană, Maior și alți întreținuți. Ăștia sunt faliți, ratați sau nu s-au mai obosit să sponsorizeze la ordinele găinarului de partid?!
P.S. Dacă bandiții din primărie sunt capabili să atragă sponsorizări de la cei cărora le dau afaceri și abonamente la zeci de milioane de euro din banii publici, de ce porcii lui Florea vă mai cheltuiesc banii de Zilele târgumureșene, în campanie electorală a borfașului portocaliu,  pe autocolante cu vandali imaginari de la firma cu magazin FCM, pe dulciuri de la firma cu magazin FCM, pe publicitatea cu care porcii de români merg la notar, pentru a aranja cartelul lepădăturilor lui Florea?!
Graţie sponsorilor mureşeni, Julio Iglesias a susţinut primul său concert cu intrare liberă din România


Primăria Municipiului Tîrgu Mureş mulţumeşte, pe această cale, Poliţiei locale, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei municipiului, SMURD, tuturor celor care, prin seriozitate şi profesionalism, au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti.

Totodată, mulţumim sponsorilor care s-au alăturat eforturilor primăriei în organizarea celui mai important eveniment al anului – concertul susţinut de marele artist Julio Iglesias: SC AZOMUREŞ SA, HOTEL PRIVO, PERLA HARGHITEI, SABION, DEDEMAN, ALIAT, AMBIENT, SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC CONTRASCOM BENŢA SA, SC INSTA GRUP SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ENERGOPLUS SRL, SC REDATRONIC SERV SRL, SC CORAL IMPEX SRL, SC TRANSALDEA SRL, SC LABORATOR LA ANGELA SRL, SC INTRA SERV SRL, SC DAFCOCHIM SRL, SC SALUBRISERV SRL, SNGN ROMGAZ SA, SC APPIA MANAGEMENT SRL, SC CONIMUR SRL, SC SILVANA SRL, SC AQUASERV SA, SC BEA CONSTRUCT SRL, SC GEDEON RICHTER SA, FORAJ SONDE SA, SC ASPHAROM SRL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu