miercuri, 23 octombrie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș iau chirii pentru ocuparea domeniului public în Piața Trandafirilor?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș iau chirii pentru ocuparea domeniului public în Piața Trandafirilor?!
Din experiența anilor trecuți, bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu iau chirii pentru inșii care vindeau mere în centrul orașului, pe domeniul public, lucru recunoscut de pedelistul Filimon, care mi se mira cu nesimțire: cum să nu se vândă mere dacă se numește...piață(a trandafirilor!), la care am răspuns: dacă e piață a trandafirilor vinde, mă,  trandafirilor, după care șmecherașul a închis telefonul, de draci! Bandiții cunoscuți din primăria Târgu-Mureș au inventat săptămâna mărului pentru dedicații din Batoș-Reghin, apoi au trecut la luna mărului, apoi la anotimpul mărului, dacă tot nu iau banii pentru chiriile pe care le plătesc orice fraieri care vor să vândă ceva și nu au pile la porcii din primărie și PDL Mureș. Să mai spunem cum e cu chiria la evenimentele organizate în familia PDL de Ioana Romani și tac-su,  cu ocuparea domeniului public, dar cu banii dați lui Roman?! Bandiții din primărie iau vreun leu din afacerea pe pedelism sau taxele le plătesc fraierii fîră pile și carnet de partid?! Vorbim iar de sfânta nesimțire românească și de interesele 2 și un sfert(luni, unități, alegeți dumneavoastră).
P.S. Poate întrebați borfașii din primărie cât vă costă concertul cu Iglesias, pus de borfași în cadrul festivalului vinului și ce bandit din PDL sau de pe lângă PDL umflă banii pe firma lui?! Atenție, porcii din primărie au inventat și subvenții pentru blocurile din banii publici cu gășcarul Bența, pentru ca să le plătiți gunoaielor și o parte din chirii din banii publici! Nu le mai ajunge porcilor de români ce să mai fure din orașul furat etnic!


Pregătirile pentru cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti sunt finalizate, producătorii au dat curs invitaţiei municipalităţii de a-şi expune şi comercializa produsele, a anunţat primarul municipiului, Dorin Florea, în cadrul conferinţei de presă de marţi, 22 octombrie. În consecinţă, târgumureşenii sunt invitaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, să viziteze standurile din Piaţa Trandafirilor şi să se aprovizioneze cu fructe, vin, must, zacuscă, gem, dulceaţă etc. În paralel, meşteri populari veniţi din întreaga ţară vor expune şi comercializa obiecte de profil. Tot atunci va demara şi Campania Mărului, care va dura până la căderea primei zăpezi. Concertul extraordinar susţinut de celebrul Julio Iglesias, luni, 28 octombrie, va constitui punctul culminant al ediţiei din acest an a sărbătorii toamnei mureşene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.