miercuri, 23 octombrie 2013

Probabil, o premieră în presa românească: concurs Street Adventure pentru găsirea banilor furați la Gala Bute!Probabil, o premieră în presa românească: concurs Street Adventure pentru găsirea banilor furați la Gala Bute!
Pentru amatorii de civism și pentru cei cărora le pasă cum s-au furat banii sub porcii pedeliști și tutele lor, Gazeta sporturilor organizează un concurs! La adresa http://www.gsp.ro/campanii/unde-sunt-banii-din-gala-bute/echipe.html găsiți informații.
 Înscrie-te în competiție, fă-ți echipa și hai să descoperim împreună unde s-au dus cele aproape două milioane de euro, ce nu pot fi justificate decît în mică măsură de organizatorii Galei Bute! Sunt banii tăi, plătiți prin impozite. “Unde-s banii din Gala Bute?” este un joc real, pe echipe, care se va desfășura duminică, 27 octombrie, începînd cu ora 16:00, în București. Fiecare echipă formată din 2-4 membri care va fi validată, va primi informațiile necesare și detaliile de participare. Superpremii! Cea mai rapidă echipă cîștigă cîte un kit de investigator pentru fiecare dintre membrii săi. Kit-ul va fi format din: laptop, binoclu, GPS, briceag multifuncțional. Acest joc se bazeaza pe articolele anchetei jurnalistice despre Gala Bute care vizeaza intrebarea “Unde-s banii din Gala Bute?”. Recomandarea organizatorilor: echipele participante sa cunoasca aceste articole si sa fi citit despre aceasta ancheta jurnalistica desfasurata de cotidianul Gazeta Sporturilor. Ghicitorile prezentate in joc se bazeaza pe informatii reale aparute in presa.
Jocul este proiectat pentru o durata cuprinsa intre 2 si 4 ore. Punctul de FINISH este organizat pana la ora 21:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu