luni, 14 octombrie 2013

Dacă bandiții de români au vrut din nou circ etnic la Târgu-Mureș, îl au: Plata amenzii în monede!



Dacă bandiții de români au vrut  din nou circ etnic la Târgu-Mureș, îl au: Plata amenzii în monede!
Niște aerieni  și pseudo-arieni din SRI și armată și slujbașii lor aiuriți și lipitori de autocolante în campania porcului jegos pedelist s-au găsit să dea amendă unei femei care a vrut să pună și ea etichete bilingve la produsele din piața din 22 Decembrie 1989. Ei bine, se pare că femeia va plăti amenda, dar nu din banii ei, ci din banii strânși de comunitatea maghiară, mai mult, doar din monede! Mai încearcă bandiții de români să facă pe nebunii și să se ia cu maghiarii? Nu suntem în campanie electorală să punem autocolante în românește, nu trimitem scrisori bilingve de înjurat maghiarul, căutați afacerea pliante pe licitatiapublica.ro, ca să găsiți hoțul PDL Mureș, nu angajăm rudele unor maghiari din primărie ca să traducă Monitorul oficial, nu facem dedicații pe români la toate afacerile din primărie,  nu avem porci din SRI sau trepăduși dați afară din SRI în campania electorală jegoasă și etnică, deci ne permitem să râdem de porcii de români care s-au găsit să facă pe nebunii și să înceapă un  mic conflict etnic! Să vă trăiască fraierii, ratați din PDL Mureș!

http://www.kronika.ro/erdelyi-hirek/osszegyultek-lako-peterfi-tunde-egybanisai

Alig hat nap alatt több egybanist gyűjtöttek össze az erdélyi városokban, mint amennyi a kétnyelvű terméknévtáblák piacon való osztogatásáért megbüntetett marosvásárhelyi aktivistának szükséges 750 lejes bírsága kifizetéséhez.

131014egybaniskok_b

Amint arról beszámoltunk, hétfőn Erdély-szerte elkezdték az egybanisok gyűjtését, miután a megbírságolt Lakó Péterfi Tünde elhatározta, pénzérmékkel fizeti ki a rendérség kiszabta bírságot. A rendőrség amiatt szabott ki bírságot, mert a nő nem rendelkezett szórólapozáshoz szükséges engedéllyel. A bírság összege 1500 lej.

Lakó Péterfi Tünde blogján egy felhívást is közzétett, amelyben jelezte, a bírság felét fogja kifizetni a a jegyzőkönyv kézhezvételétől számított 48 órán belül, így 75 ezer egybanis érmét kell kigyűjtenie, ezért számít a közösség segítségére. Szombat estére 490 kilogramm fémpénz gyűlt össze. Kolozsvárról, Temesvárról, Gyergyószentmiklósról, Korondról, Csíkszeredából érkeztek a banik, és ezután következnek a Nagybányán, Szatmáron és Nagyváradon összegyűjtött érmék – tudtuk meg Lakó Péterfi Tündétől. Hozzátette, Marosvásárhelyre a legbüszkébb, itt 215 kiló gyűlt össze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.