duminică, 20 octombrie 2013

Femeile și tinerii au ce să învețe de la bărbații din politică: mojicia și glumițele cretine



Femeile și tinerii au ce să învețe de la bărbații din politică: mojicia și glumițele cretine
Cam orice întâlnire gen școală politică, congres al tinerilor sau al femeilor are în România tentă cretină de: să vă învețe bărbații cum trebuie să combateți atunci când veți ajunge pe lista de eligibili cu noi, bărbații! Acolo unde unii ar trebui să învețe ceva din experiența politică a altora se ajunge la replici mitocănești, la glumițe puerile, la care prostimea trebuie să râdă zgomotos, pe placul șefului. Ce să învețe femeile și tinerii care sunt  în colivii în organizațiile lor discriminatorii de la bărbații care nu au organizație de bărbați și care introduc 2-3 tineri sau două - trei femei, în funcție de interesele lor sau din altfel de calcule sexiste, pe lista lor de bărbați?! Păzea, umor de autobază:
Preşedintele Traian Băsescu a fost ironizat, sâmbătă, la Congresul TSD de la Braşov, Nicolae Băniciou, liderul tinerilor din PSD dându-i premierului Victor Ponta, prezent la eveniment, o colivie pe care era lipită o foaie cu mesajul "AMR 61 săptămâni" şi spunându-i că este "destinată unui cuc".
Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, sâmbătă, la Şcoala de Vară a PDL de la Costineşti, că, prin alierea cu PSD la guvernare "a încercat să înghită broscoiul" şi speră ca în aceste zile să îl dea afară definitiv şi irevocabil.
Primarul Constanţei a vorbit tinerilor colegi şi despre situaţia politică, dar şi despre cum e să fii lider politic. "Acum mulţi îl înjură pe Băsescu, sunt jmecheri când a luat-o la vale. Acum cinci ani îl injuram doar eu, Nastase şi putin domnu preşedinte, puţin aşa. Când era Năstase preşedintele partidului premier, toţi îl pupau în fund, era coadă. Se muta el, se muta şi coada. Când a luat-o la vale, toţi s-au urcat pe el", a explicat Mazăre.
Vicepresedintele PDL Traian Igas l-a catalogat pe presedintele PSD, Victor Ponta "un impertinent care nu poate fi model pentru tineri".  "Nu l-am iubit niciodata pe Iliescu, nu l-am agreat niciodata pe Nastase, pentru felul lui arogant de a fi. Dar va pot spune ca Victor Ponta ii depaseste pe acesti doi politicieni si in primul rand ii depaseste prin impertinenta. Este un om care nu poate fi model pentru niciunul dintre tinerii prezenti aici".
Și lista poate fi continuată de cine mai vrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.