luni, 7 octombrie 2013

GSP prezintă mâine cum USL protejează ca între frați afacerile din sport ale PDL! Trandafirii sunt mereu la fel de jegoși, politic vorbind!



GSP prezintă mâine cum USL protejează ca între frați afacerile din sport ale PDL! Trandafirii sunt mereu la fel de jegoși, politic vorbind!
Ceva ne spune că în ziarul de mâine maestrul Tolontan  și echipa sa vor scrie de afacerile PDL Mureș pe futsal  (țeparul decedat  și pușcăriaș Țerbea, premiat de bandiții lui cu 700.000 de euro pomana în viu și apoi în mort, doar acum câteva luni), fotbal (FCM-ul familionul Maior, pedelist de casă a lui Florea și băiat deștept care a intrat cu Siletina în primărie,  nu la volanul mașinii, din păcate, cum ar spune unii, care și primea subvenții de la șeful lui de partid), Borșan (întreținut de bandiții lui Florea cu sute de mii de euro pe baschet și pe mini-primăria găinarului de partid, ca să nu mai spunem de alte Energoplus-uri cu afaceri exclusive pe primărie), patinoare în aer liber (firma Remo plus intermediarul local) sau acoperite, toate tolerate de gășcarii USL care au afacerile lor cu cântec și interese de partid pe baschetul anchetatului de ANI Copotoiu, pe afacerile șefului PSD Mureș cu gașca lui Florea la școli, la Week-end), la Aeroport, pe  afacerile nevestei penelistului Dobre pe cele 4 primării doar PNL.


Investigaţie GSP » Citeşte mîine, în ziar: USL protejează afacerile din sport ale PDL!

07 Octombrie 2013 16:25

Articol

Complicităţi, bani publici risipiţi şi dosare muşamalizate.

Gazeta Sporturilor descrie mîine mecanismele prin care partidele fac bani în sport sub ochii justiţiei, într-o investigaţie semnată de Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.