vineri, 11 octombrie 2013

Șoferul lui Dobre a revenit la sentimente mai bune și la cărat copil de Dobre cu mașina instituției la domiciliul șefului!

Șoferul lui Dobre a revenit la sentimente mai bune și la cărat copil de Dobre cu mașina instituției la domiciliul șefului!
Noroc că s-au terminat în mare lucrările pe strada George Coșbuc și șoferul lui Dobre nu mai trebuie să parcheze în spate, pe altă stradă, atunci când vine la locuința șefului. Acum, omul care căra cu mașina instituției apă minerală, copil, șef a revenit la obiceiurile bune! Se parchează aproape în fața blocului, vineri, 11 octombrie, la 13.56, coboară fiu-su lui Dobre din mașina instituției de stat care e folosită de șmecherași pentru afaceri... liberale, după care copilul e luat cu  mașina neagră 21 CJM și dus dracul știe, la 4 minute distanță. Desigur, șeful CJM, plătit cam cu 10.000 de lei lunar, nu își permite un taxi, cum nu-și permite să îi dea puștiului nici mama cu 4 afaceri la primării eminamente PNL și cu cabinet la care și Dobre e acționar, deci ceva ce ar putea mirosi a ANI.
P.S. Poate șoferul lui Dobre să facă câte un serviciu vecinilor? Mai o plată de EON, mai o pizza? E păcat ca numai unii să profite, nu?! Chiar dacă nu avem carnet de partid liberal, pentru că unii se respectă și nu se bagă în troacă cu oricine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.