luni, 14 octombrie 2013

Inși pătați sau cercetați în dosare, la moaște! Sfânta nesimțire românească a inșilor cu dosare și păcate în justiție



Inși pătați sau cercetați în dosare, la moaște! Sfânta nesimțire românească a inșilor cu dosare și păcate în justiție
Hotnews scrie despre cei care au participat la slujba de la moaștele Paraschevei, la care au asistat și câțiva politicieni cu să zicem păcate mari.
Haideți să ne râdem de drept-credincioșii ăștia cu bube politice, dosare și probabil și cu viitoare condamnări: Liviu Dragnea – trimis în judecată pentru fraudarea referendumului; Elena Udrea, probabil cel puțin martoră în dosarul Gala Bute și în cazul prăduirii a milioane de euro; Varujan Vosganian  - pentru care s-a cerut începerea urmăririi penale pentru subminarea economiei naționale;  Gheorghe Nichita, pus sub învinuire în dosarul Palas;  Adomniței, cercetat ca și Fenechiu pentru afaceri cu transformatoare, Mircea Diaconu cu probleme pe ANI, de nevastă promovată pe povești și așa mai departe. Nu vi se pare că s-a ajuns ca la moaște să fie ca la întâlnirile mafiei,  cu inși care au conexiuni și dosare, care sunt urmăriți penal, condamnați sau nu?!


http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15801582-video-discrepanta-moastele-parascheva-iasi-credinciosii-cozi-3-premierul-alti-politicieni-prioritate.htm
Zeci de oficialitati au luat parte la slujba, avand locuri in fata - autoritati locale, judetene, politicieni, intre care Liviu Dragnea, Elena Udrea, Varujan Vosganian, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei. Potrivit Mediafax, liberalii Relu Fenechiu, Mircea Diaconu si Norica Nicolai au asistat si ei la slujba, insa in multime.

Mai mult, in mesajul sau, mitropolitul Moldovei si Bucovinei, Inalt Preasfintitul Teofan, a multumit premierului si celorlalti demnitari pentru prezenta lor la ceremonie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.