miercuri, 23 octombrie 2013

Sinucigașul maghiar, în ghilimele, al lui Bretfelean, real sau închipuit?! Tot un vandal, ca în campania electorală a borfașului portocaliu?!



Sinucigașul maghiar, în ghilimele, al lui Bretfelean, real sau închipuit?! Tot un vandal, ca în campania electorală a borfașului portocaliu?!
Toată lumea știe că Bretfelean, șeful poliției locale Târgu-Mureș, este un parașutat fost la  SRI Maramureș și toată lumea a citit cum Florea l-a dat pe acesta ca și cap al răutăților la manipularea cu vandali imaginari în campania banditului portocaliu: Bretfelean știe ce vorbește, a fost ofițer SRI! Omul fost la SRI și despre care banditul portocaliu nu spune cum a ieșit din sistemul de informații, dacă a ieșit și nu e un pion jegos și otrăvit, este prezentat într-o anumită a presei ca fiind salvator de sinucigaș!
Textul respectiv l-am găsit doar la Cuvântul liber, ziar care primește publicitatea prin Cătană, intermediarul porcilor portocali și la afacerea lui Neluțu Chiorean, Tîrgumureșeanul (cu î că așa știu ăștia). La o căutare pe Google nu am mai găsit pic de referință la vreo faptă eroică a fostului sereist! Cum ar putea ca o astfel de problemă să nu apară în toată presa și ca Bretfelean să nu fie lăudat pentru cum salvează el un om? Două publicații controlate de bandiții PDL Mureș, o pomenire de bine a lui Bretfelean, salvator de maghiar după ieșirea cu amendarea unui contribuabil maghiar, cu salvarea reală sau fictivă a altui maghiar, unde sunt celelalte referiri în presa care nu e de partid și care nu merge cu Cătană la notar, cum se laudă acela, pentru a primi pomana?! Târgumureșeni, unde e sinucigașul în ghilimele (conform DEX, cel care amenință nu e sinucigaș, dar e greu la agramat să îi explici, radioul și TV-ul nefiind ca și presa scrisă)? Nu cumva pentru Bretfelean s-a mai venit cu o poveste securistă ordinară, ca și cu vandalii imaginari pe care nu i-a găsit nimeni și pe care îi știau doar borfașii lui Florea din primărie și APM și bandiții care au tipărit autocolante pe bani publici (singura afacere de gen: 1900 de euro, 3000 de autocolante, pe magazinul FCM!).  Mai lucrați, băieți, cu două surse de propagandă de partid nu se face o știre credibilă! Presă neșantajabilă, tu crezi propaganda bandiților?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.