miercuri, 30 octombrie 2013

Bandiții lui Florea dărâmă gard al centralei termice pe Coșbuc, dar montează gard ca să nu scape javrele crescute de Cucuiet lângă bloc !



Bandiții lui Florea dărâmă gard al centralei termice pe Coșbuc, dar montează gard ca să nu scape javrele crescute de Cucuiet lângă bloc !
Ca orice ins cu obligativitatea aducerii de semnături pentru bandiții de la primărie, pentru care  primește invitații la revelioane ale șefilor de asociație și abonamente de plasat, probabil și invitații pentru miuță cu maimuța de partid, pentru ca porcul pedelist să umfle banul de la gunoiul lui, Cucuiet Ioan se bucură de protecție de la bandiții din primărie!  Pentru ins, potlogarul șef din primărie răspundea la o sesizare că acesta are flori frumoase în grădina de pe domeniul public, așa că nu e cazul să se discute de impozitele pe care le plătesc doar proștii fără sprijin la porcul pedelist, așa că de ce să ne mirăm că bandiții din primărie îi fac gard ?! Doar au dărâmat gardul centralei și cum ăsta s-a învârtit de la alți bandiți, de la Energomur, cu spațiul de 200 mp pomana porcului, unde are fermă de câini și parcare  de camioane, cu construcții din elemente inflamabile, bandiții lui Florea au trebuit să îi ridice un gard, ca să nu îi iasă jigodiile în stradă sau să nu îi fure careva din avere, insul având lipici la hoți, care l-au furat din casă, din pivniță și din mașina parcată sub nas!
Parcă era vorba că centralele termice se vor vinde, acum se ajunge la afaceri până și pe garduri? Atenție, bandiții lui Florea au cheltuit 40.000 de euro din bani publici în centrul orașului, pentru a dărâma o centrală și bandiți din primărie au făcut deja referiri la o centrală care trebuie demolată de lângă spațiul pe care pedelistul Borșan construiește parcare supraetajată și pe ce pariem că bandiții PDL îi vor face ăluia terenul lună, dărâmând din nou pe banii publici, ca între pedeliștii care se cred buricul pământului și cu eterne pile la DNA, SRI și cu bandiții de partid și securiștii infiltrați acolo unde porcii din PDL Mureș au interese și de furat pe alți pedeliști?
P.S. Când se vor hotărî locuitorii din zonă sau chiar maestrul Cipri Dobre, cel cu afaceri pe primării PNL și nevastă cu 35 la sută acțiuni în familie, să cheme poliția pentru creșterea pe domeniul public a unor javre care latră toată noaptea și tulbură somnul copiilor?! Sau maestrul are promis un loc de parcare dacă tace și nu bagă în seamă afacerile porcului pedelist pe firma Senin și cheltuirea a câte 800 de euro pentru fiecare idiot care își parchează rabla sub copertină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.