marți, 29 octombrie 2013

Găinarii lui Florea poate vă spun din ce bani au făcut cadou medalie de aur cu diamante, de Festivalul vinului! Ce bandit de la PDL Mureș a mai făcut o afacere prin șeful lui de partid?



Găinarii lui Florea poate vă spun din ce bani au făcut cadou medalie de aur cu diamante, de Festivalul vinului! Ce bandit de la PDL Mureș a mai făcut o afacere prin șeful lui de partid?

Cum bandiții din primărie și cei din PDL Mureș au anunțat inși cu abonament la banul public la concertul lui Iglesias, cu afaceri de genul Azomureș (cu  depozitul cedat bandiților banilor publici), Valpet-Astor, asfaltangii porcilor din PDL Mureș, Cluj-Napoca sau aiurea, cu Bența și Borșan, cu afaceri fără număr prin porul portocaliu și interesul etnic al leprelor din primărie, cu Redatronicul care umflă 100.000 de euro anual pe cea ce porcii de la primărie numesc reparații computere care nu valorează ele atât,  dar pe care băieții veseli le repară anual de minimum 100.000 de euro, după modelul brevetat de bandit cu pasaj în schimbul terenului subevaluat și cadou pentru Matrix Cluj-Napoca, nedeschis vreodată, dar reparat cu 300.000 de euro de prietenarul porcului portocaliu, adică Bența, doar afaceri cu aur și diamante mai lipsea. Ce bandit de la PDL Mureș a mai vândut așa ceva șefului de partid, pentru a se deconta din banii prostimii?
P.S. Găinarii etnici ai lui Florea și-au uitat iar bilingvismul pentru afiș, după ce proștii lui Florea  veniți din SRI și Armată s-au făcut de râs iscând un alt conflict etnic într-o piață. După vandalii imaginari pe autocolante pe magazin FCM, la ce să ne mai așteptăm bun de la jegurile care manipulează ca în martie 1990?!

Aproximativ 20.000 de persoane au asistat, luni seară, la concertul cunoscutului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, cu intrare liberă, în Piaţa Victoriei, din Târgu Mureş, artistul primind, din partea municipalităţii, "Medalia de Aur a Artelor Transilvane", realizată din aur placat cu diamante.  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/peste-20000-de-spectatori-la-concertul-sustinut-de-julio-iglesias-la-tirgu-mures.html#sthash.tlaxHbAH.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.