luni, 21 octombrie 2013

Fostul sereist (și probabil și securist) Bretfelean a ajuns de la scandalul cu lipirea de autocolante cu vandali imaginari pentru campania banditului PDL Mureș la salvarea de …sinucigaș! De la vandali imaginari la sinucigași…nesinucigași!



Fostul sereist (și probabil și securist) Bretfelean a ajuns de la scandalul cu lipirea de autocolante cu vandali imaginari pentru campania banditului PDL Mureș la salvarea de …sinucigaș! De la vandali imaginari la sinucigași…nesinucigași!
Fostul sereist (și fost securist) cum îl dă siteul fostelor cadre SRI, Bretfelean, cu scandalul implicării în campania bandiților portocalii, dat de Florea ca și capul răutăților din campania electorală (Bretfelean știe ce vorbește, e fost ofițer SRI!), ar fi convins o persoană să coboare de pe un bloc. Informația e de pe siteul de promovat pedeliști, adică gunoiul din preajma lui Florea și pe agramații din primărie care se joacă de-a consilierea proștilor și cu scrisul cu pseudonime și cu portret de… fată.
P.S. Pentru copiii foarte proști ai PDL Mureș și pentru lingăii consiliatului:
SINUCIGÁŞ, -Ă, sinucigaşi, -e, s.m. şi f. Persoană care şi-a luat (sau a încercat să-şi ia) singură viaţa. – Sine + ucigaş (după fr. suicidé).
O persoană care amenință să se sinucidă nu e sinucigaș, până când nu face pasul decisiv, încearcă și reușește sau nu. Greu cu limba română, agramaților!
P.S.2 Bandiții lui Florea poate explică ce căuta fostul sereist demis într-o deplasare culturală în Grecia! Avea omul de căutat vandali imaginari în calul troian, îl căuta pe Zeus de la PDL sau avea de făcut niscaiva cumpărături pentru viitoarele atacuri ale vandalilor din campania porcului portocaliu ?!
A 9-a înfrăţire a Tîrgu-Mureşului cu un oraş din străinătate – la acest număr ajuns oraşul nostru care urmează ca în scurt timp să-şi primească un nou frate în Grecia. Oraşul Litochoro din regiunea Liptocaria, aflat chiar la poalele Olympului, urmează să semneze curând actele pentru oficializarea relaţiei. Tîrgu-Mureşul este la ora actuală înfrăţit deja cu 8 oraşe din 4 ţări: Ungaria, Turcia, Germania şi Republica Moldova. Aflată în Grecia chiar în timpul sărbătoririi centenarului de la unirea regiunilor Olympului, delegaţia mureşeană formată din reprezentanţi ai municipalităţii a fost onorată de propunerea primarului elen. ”În urma mai multor schimburi culturale organizate la poalele Olimpului, respectiv în regiunea Litochoro, localitatea Liptocaria, ce s-au concretizat în 7 tabere de pictură şi 10 schimburi culturale pe linia ansamblurilor artistice şi etnofolclorice, astăzi, primarul regiunii Lithochoro şi-a exprimat dorinţa ca această regiune să se înfrăţească cu Tîrgu-Mureşul.” a declarat Valentin Bretfelean – director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.Datorită faptului că ansambluri de dans popular şi artişti participă de câţiva ani încoace deja la festivaluri, tabere şi consursuri în Grecia, această înfrăţire va fi încununată de o continuare culturală benefică ambelor oraşe. ”Pe noi ca tîrgumureşeni nu face decât să ne onoreze această propunere, vom acţiona de aşa natură încât schimburile interculturale între românii din Transilvania şi aromânii din zona Litochoro să continue.”a spus Valentin Bretfelean – director executiv Poliția Locală Tîrgu-Mureș, membru al delegației murșene în Grecia.La întâlnirea dintre oficialităţi au avut loc şi schimburi de cadouri. Tîrgu-mureşenii au oferit simboluri ale oraşului.  Iar grecii o carte reprezentativă a zonei Olympului. Actele pentru oficializarea înfrăţirii oraşelor vor fi semnate în curând, urmând ca Tîrgu-Mureşul să primească cel de-al 9-lea frate european. – See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tirgu-muresul-se-infarteste-cu-un-oras-grecesc.html#sthash.ui3YjaHX.dpuf

Citeste mai mult: Fostul maior SRI Bretfelean, actualul director al poliției locale lipitoare de autocolante în campania derbedeului PDL Mureș, se plimbă în Grecia în delegația culturală!

Duminică după amiază, în jurul orelor 16:00, incident grav în cartierul Unirii. Cetăţeanul S. Jozsef din Tîrgu-Mureş, s-a urcat pe acoperişul unui bloc turn situat pe strada Decebal nr 40 din cartierul Unirii şi ameninţa că se aruncă în gol şi se sinucide. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje SMURD, Poliţie şi Jandarmerie, precum şi o patrulă de intervenţie a Poliţiei Locale. Sosit la faţa locului, Valentin Bretfelean, directorul Poliţiei Locale Tîrgu-Mureş, a urcat pe acoperişul blocului şi în urma unor negocieri scurte l-a determinat pe cel în cauză să se depărteze de marginea blocului, moment în care l-a imobilizat şi cu sprijinul unui agent de intervenţie al Poliţiei Locale l-au încătuşat. Ulterior, cu sprijinul angajaţilor SMURD, respectivul a fost predat medicului de gardă de la Secţia de Psihiatrie II. Asupra celui în cauză, instituţiile abilitate vor lua măsurile legale ce se impun. Intervenţia personală a directorului Poliţiei Locale Tîrgu-Mureş de salvare a vieţii cetăţenului  S. Jozsef a fost apreciată de toţi cei prezenţi la acest incident grav care putea să aibă urmări tragice. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/valentin-bretfelean-salveaza-un-sinucigas.html#sthash.YumYktpX.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.