miercuri, 23 octombrie 2013

Găinarii din Primăria Târgu-Mureș organizează concert cu Iglesias, dar nu au habar cine și cum dă banii! Omerta mafioților români!



Găinarii din Primăria Târgu-Mureș organizează concert cu Iglesias, dar nu au habar cine și cum dă banii! Omerta mafioților români!

Cum e și normal într-un oraș care votează etnic, borfașii de români din primărie nu dau socoteală pentru banul public pe firme ale porcilor din PDL Mureș și pe alte gunoaie întreținute de ăștia, desigur, tot românești. Suntem, totuși, în orașul în care borfașii din primărie și consiliul local au făcut cadou 200.000 de euro din banii publici pentru instalația de nocturnă a FCM! Ce bancuri cu sponsori vreți să auziți de la bandiți când ei au afaceri doar pe șparlitul banului pe firmele gunoaielor lor?!
Apropo de sponsori, dumneavoastră sunteți sponsori pentru găinarul Țerbea, cadorisit de porcii PDL Mureș cu 700.000 de euro înainte să meargă în iad sau în rai (raiul, desigur, interzis unui potlogar pușcăriaș), iar dedicația-sponsorizare pentru Maior și familia sa de întreținut era… doar de 1,8 milioane de euro anul aceasta. Ales sunt sponsorizări adevărate, de la banditul PDL pentru oamenii lui! Ca să nu mai căutăm sponsorizările pe Borșan și pe alții de același nivel de întreținut al porcului pedelist.
City news zicere:
MS: Intrare liberă la concertul Julio Iglesias. Onorariul rămâne un mister
Renumitul cântăreţ spaniel, Julio Iglesias, va concerta din nou în România. Pe 24 şi 26 octombrie, artistul va concerta la Bucureşti, biletele având preţuri cuprinse între 200 şi 500 lei, în funcţie de categorie şi distanţa faţă de scenă. Cântăreţul ajunge şi la Târgu Mureş pe 28 octombrie, unde va susţine un concert în cadrul Festivalului Vinului, organizat de Primăria Târgu Mureş, intrarea fiind liberă.

Concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Târgu Mureş, în data de 28 octombrie, va fi primul susţinut în România de artist la care intrarea publicului va fi gratuită. Întrebat cât a cheltuit municipalitatea pentru concertul cântăreţului, primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea a răspuns că nu ştie, însă costurile sunt acoperite din sponsorizări.

Reprezentanţii Primăriei au anunţat că au încheiat contracte de sponsorizări şi parteneriate cu mai multe firme din judeţul Mureş în vederea acoperirii cheltuielilor pentru concertul Julio Iglesias, însă onorariul pe care îl va încasa artistul rămâne un mister.

"Este o problemă a sponsorilor. Primăria Târgu Mureş are un buget limitat şi ştiţi foarte bine...„Nu ştiu. E jenant să îţi spun ţie cât a costat Julio că vine la Târgu Mureş. Eu nu pot să spun. Una e că nu ştiu, sunt lucruri care nici nu vreau să le ştiu. Mergem pe 25-30 (nr. sponsori) tari care pot să asigure un concert de calitate la Târgu Mureş. Împreună cu 30 de sponsori să facem posibil ca la Târgu Mureş, nu pe bani foarte mulţi, dar pe suflet mare, să aducem să concerteze la Târgu Mureş, cel mai indicat pentru categoria de vârstă şi de audienţă, în această perioadă a anului, şi mă bucur că poate cânta şi afară, Julio Iglesias”, a declarat Florea.

Sărbătoarea vinului şi artei meşteşugăreşti va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Târgu Mureş, în perioada  26-28 octombrie. Capul de afiş este Julio Iglesias, care va concerta pe data de 28 octombrie, în centrul municipiului, de la ora 19.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.