sâmbătă, 26 octombrie 2013

Găinarii lui Florea blochează 3 zile centrul orașului după ce tot ei se lăudau că mută Zilele ca să nu se mai blocheze centrul!

Găinarii lui Florea blochează 3 zile centrul orașului după ce tot ei se lăudau că mută Zilele ca să nu se mai blocheze centrul!
Dovada că bandiții din primărie fac afaceri pe banii dumneavoastră și pe interesele porcilor din PDL Mureș. Peninsula a amenințat că pleacă din oraș, a venit banditul din primărie și a spus că el vrea Peninsula, dacă i se dă parcul municipal. Ungurii nu au fost de acord, dar găinarii lui Florea tot au pus mâna pe parc, pe care l-au reabilitat pe firmele porcilor din PDL Mureș și camarilă și urmează să aflăm dacă bandiții au avut autorizații sau lepădăturile s-au obișnuit să nu mai ceară autorizații la măgăriile în folosul gunoaielor PDL Mureș! Imediat, bandiții au venit prin ilegalul cunoscut cu textul că mutarea Zilelor din cetate e în folosul cetățeanului și pentru a nu se mai bloca centrul, fără să spună adevărul că mutarea a fost de nevoie, pentru că Borșan-Bența- Poruțiu nu au terminat reparațiile în Cetate de 4 milioane de euro și pentru ca porcii din primărie și partid să poată pune mâna pe parcul municipal! Așadar, bandiții se lăudau că mută Zilele pentru a nu mai bloca orașul, dar vă blochează centrul pe o afacere pe bani publici și cu pseudo-sponsori de partid și în interesul unor jeguri etnice din primărie, pe inși și firme precum Bența, Borșan, Redatronic, Valpet, Astor și alți abonați ai porcului portocaliu.

Anunţ Important – Din cauza pregătirilor pentru concertul Julio Iglesias, circulaţia în centrul municipiului Tîrgu-Mureş va fi închisă de astăzi sâmbătă 26 octombrie 2013 de la ora 18:00 până marţi dimineaţă. Prin urmare, Duminică, 27 octombrie – circulaţia în centrul municipiului Tîrgu-Mureş va fi închisă. Luni, 28 octombrie, în ziua concertului, de asemenea circulaţia în centrul municipiului Tîrgu-Mureş va fi închisă pe toată durata zilei !!!!, astfel că circulaţia în Piaţa Victoriei şi Piaţa Trandafirilor va fi reluată începând de marţi dimineaţă !!! Organizatorii concertului îşi cer scuze pe această cale pentru eventualele neplăceri ce ar putea să intervină din cauza acestor măsuri temporare. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/se-inchide-circulatia-prin-centrul-orasului.html#sthash.h2YGb6wS.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.