duminică, 14 aprilie 2013

Fostul viceprimar țărănist Crișan îi dă peste dește lui Florea. Pentru târgurile kitch și lipsa investitorilor



Fostul viceprimar țărănist Crișan îi dă peste dește lui Florea. Pentru târgurile kitch și lipsa investitorilor
Crișan, ins inventat viceprimar de țărăniști lui Florea, un fel de… Maior,  la același nivel intelectual, dar pus legal, nu ca fostul taximetrist, ins cățărat de gașca lui Florea la Poștă, îi dă peste dește lui Florea! A uitat cum împărțeau ăștia mălaiul când erau la putere sau acum e care pe care?! Salutăm mintea de pe urmă! Mai rămâne ca alți țărăniști de genul Poruțiu, cu firma cu mega-afaceri de multe sute de mii de euro la gașca lui Florea, Carmen Vamanu, condamnată inițial pentru prostii la șefia ITM Mureș și dat cu ciocul la firmele controlate, angajată apoi la Aquaserv în domnia pedeliștilor lui Florea, să se plângă de lipsa de rezultate ale lui Florea și camarilei sale de întreținuți pe firme PDL Mureș sau nu?!
Sursa: http:w.ziaruldemures.ro/pagini/detalii-stire/articol/invataturile-lui-eugen-crisan-despre-noua-romanie.html

Rep.: Aţi fost viceprimar al municipiului Târgu-Mureş. Care credeţi că ar trebui să fie priorităţile de dezvoltare ale oraşului?
E.C.: Municipiul Târgu-Mureş - poate o să se supere Dorin Florea pe mine - duce o lipsă acută de investitori. Cred că e singurul municipiu din România care n-a făcut nicio investiţie serioasă în ultimii zece ani. Mă uit în jur, la Sibiu, Alba Iulia, Braşov... Tot auzim că vine IBM... poveşti! Spuneţi-ne ceva concret, despre un parteneriat public - privat şi alte investiţii. În loc să îi atragem, noi îi respingem. Înţeleg că nu se mai ţine nici Festivalul Peninsula şi nu ştiu de ce. Trebuie cineva să ne spună, totuşi. Acest festival aducea nişte oameni în oraş. Din punct de vedere al străzilor, al sensurilor giratorii totul e frumos, dar nu avem investitori. Trebuie găsite urgent soluţii pentru a atrage investitori.

Rep.: Municipiul Târgu-Mureş a pierdut şi organizarea Gastropan, cel mai mare târg de panificaţie din România, motivul fiind lipsa unui spaţiu expoziţional adecvat în oraş...
E.C.: Am spus demult că dacă ne numim Târgu-Mureş, atunci să facem un oraş al târgurilor. Dar nu kitschuri, cu trei pavilioane la care să vindem lulele, ci târguri serioase. Nu vorbesc despre târguri meşteşugăreşti care sunt frumoase, nu cumpărăm un fluier şi vindem o rochiţă şi cu asta basta şi vin meşteşugari din Bucovina şi Oltenia şi îşi vând în trei zile ceva. Nu asta înseamnă dezvoltarea unui oraş din punctul de vedere al obiectivului său, ca organizator de târguri. În 1996, când am iniţiat organizarea Zilelor Târgumureşene, ne-am bazat pe edictul lui Matei Corvin care a decretat la vremea respectivă că în Târgu-Mureş să se ţină târguri. Asta a fost baza de plecare a Zilelor Târgumureşene...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.