sâmbătă, 6 aprilie 2013

Bandiți brașoveni ai banilor publici. La Brașov și nu numai!Bandiți brașoveni ai banilor publici. La Brașov și nu numai!
http://newsbv.ro/2013/04/04/culmea-curateniei-brasov-speli-strada-cand-ploua/

Angajaţii de la salubritate dau dovadă, uneori, de prea mult exces de zel, astfel că s-a ajuns în situaţia ca atunci când plouă maşinile care mătură şi stropesc strada să facă curăţenie pe străzi. De exemplu, joi, după prânz, o maşină de la Comprest mătura de zor strada Mureşenilor, în condiţiile în care ploua, iar şuvoiale de apă care se scurgeau pe stradă făcuseră deja dinainte treaba utilajului. Chiar dacă ar fi să luăm în considerare faptul că autovehiculul nu folosea sistemul de stropit, cu toate că îl avea pornit, operaţiunea nu îşi avea deloc rostul, fiindcă strada era deja curată, iar serviciul prestat a însemnat doar o risipă de combustibil şi o taxă pe care firma o va solicita municipalităţii.
Nu doar brașovenii brașoveni se ocupă de astfel de găinării, pentru că și la Târgu-Mureș, cel puțin în două rânduri, la ploi torențiale care i-au prins în complexul Week-end (locul în care s-au băgat bani puhoi și s-au pierdut procesele primăriei cu Moga și apoi bandiții din PDL Mureș au inventat pentru subordonații lor Poruțiu, Borșan și alți întreținuți ai PDL Mureș afaceri de alte milioane de euro), contribuabilii au constatat că bandiții nu întrerupeau udarea gazonului nici măcar când turna cu găleata. Abia după 30 de minute un idiot a binevoit să oprească aspersoarele, în condițiile în care nu puteai părăsi localul din cauza furtunii. Să mai spunem și cum bandiții udau străzile și să ne amintim povestea cu șamponul cu care se lăudau borfașii din primărie acum ceva ani că îl folosesc (5000 de euro afacerea) pentru spălat…străzi?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu