vineri, 19 aprilie 2013

Circ și la ieșirea lui Năstase în lume, la congres PSD? Lacrimi, vene tăiate din milă pentru pușcăriașul așa-zis politic?!



Circ și la ieșirea lui Năstase în lume, la congres PSD? Lacrimi, vene tăiate din milă pentru pușcăriașul așa-zis politic?!
Orice șmecher cu carnet de partid care e condamnat sau cercetat devine în România victimă… politică. Orice lepădătură care a furat sau și-a folosit influența să fure e, desigur, victima DNA, a poliției lui Băsescu și așa mai departe. Doar pentru ceilalți justiția e justiție, poliția e poliție. Să vedem deseară ce circ va pun la cale Năstase și susținătorii fostului pușcăriaș, îndeosebi la Antena 3. Să te ții entuziasm popular televizat și social democrat, lacrimi pentru martirul Năstase, pumni strânși cu ură împotriva băsiștilor care i-au fabricat dosare și îi țin complicii în pușcărie pe mult mai mulți ani decât a pupat Năstase. Și dacă nu vă amintiți cum e cu omul simplu trimis să facă propagandă pentru martirul de partid, citiți/recitiți ceea ce urmează. Până când românul nu va conștientiza că insul care îl conduce e de regulă mai prost ca el, mai cu tupeu, plătit din banii publici și nu îi datorează dobitocului cu carnet de partid nimic vom avea mereu pupincuriștii care au de lucru la dosul  inșilor puși politic și condamnați pe dosare deloc politice.




Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, eliberat miercuri din închisoare, a avut parte de o primire triumfală din partea cetăţenilor urbei, după o jumătate de an după gratii. Aşteptat cu pâine, sare, urale şi ovaţii, flori şi tricouri imprimate cu mesaje de bun venit, edilul promite că se întoarce la serviciu chiar de joi, cu toate că este suspendat. Nicolae Matei ar fi încercat să îl mituiască pe fostul şef al Poliţiei Constanţa pentru a-l scăpa de 30 de dosare penale.

În faţa Primăriei din Năvodari, sute de oameni l-au aplaudat şi i-au scandat minute în şir numele. Cu greu, Nicolae Matei şi-a făcut loc printre localnici, vizibil emotionaţi de prezenţa acestuia. Cu lacrimi în ochi, edilul a declarat că se gândeşte serios să îşi reia atribuţiile. El a fost suspendat din funcţie în momentul în care a fost arestat preventiv, printr-un ordin al prefectului.

„De mâine sunt la treabă”, a spus Matei, „iar săptămâna viitoare, probabil joi, o să discut cu viceprimarul ca treaba să meargă bine şi proiectele să meargă înainte.” http://www.digi24.ro/stire/Iesire-triumfala-din-arest-a-primarului-din-Navodari-Nicolae-Matei-primit-cu-paine-sare-si-ovatii_96910



Aproape 500 de oameni au protestat joi în faţa primăriei din Craiova, după ce edilul Antonie Solomon a fost arestat pentru 29 de zile. Oamenii au pus pe clădire un afiş cu un mesaj de solidaritate pentru Solomon şi au ieşit în faţa instituţiei pentru a protesta. Acţiuni şi în localitatea natală a primarului. În Leamna oamenii s-au rugat pentru libertatea lui Solomon. Au sărit în ajutorul edilului şi unii artişti care nu s-au lăsat până nu i-au compus o melodie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/angajatii-primariei-craiova-au-protestat-fata-de-arestarea-lui-antonie-solomon-vezi-video_703037.html#ixzz2QtkigGM9
http://www.realitatea.net/angajatii-primariei-craiova-au-protestat-fata-de-arestarea-lui-antonie-solomon-vezi-video_703037.html#axzz2Qtkh3N4L

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.