miercuri, 10 aprilie 2013

Florea se dă de ceasul morții că nu pune mâna pe capitală de regiune. După ce gangsterii lui au săpat pesediști, peneliști și udemeriști și au folosit banii publici în campania electorală!




Florea se dă de ceasul morții că nu pune mâna pe capitală de regiune. După ce gangsterii lui au săpat pesediști, peneliști și udemeriști și au folosit banii publici în campania electorală!
Vă spune ceva campania porcilor PDL Mureș cu scrisori deschise în plic închis, care miros a afacere pe banii publici - căutați pe licitatiapublica.ro afacerea cu pliante lucioase tipărite față-verso- în care era demonizat contracandidatul UDMR? Dar autocolantele puse de porcii lui Florea, a.k.a. polițiștii locali, cu vandalii din minți de odihniți trimiși la plimbare de SRI Maramureș? În care, desigur, era alții, din alte partide, nu PDL Mureș, care atacau fictiv orașul pe banii publici dați de zdrențele din primărie? Vă spune ceva atacurile bandiților de subordonați ai lui Florea, ziși consilieri, primari, ziariști și alți ratați care spurcau vicele legal PNL, pentru a-l pune pe gășcarul lor vice, adică pe Maior? Vă spune ceva campania pramatiilor analfabete împotriva lui Ciotlăuș? Vă spune ceva campania electorală PDL în care tonții ăia nu aveau nimic de spus decât că sunt uneltele lui Florea și urmăresc planul lui Florea, adică că sunt niște slugi care nu ies din cuvântul șefului care i-au făcut oameni, angajându-i în primărie sau făcând afaceri pe familionul lor?  De ce am amintit toate astea? Pentru a sublinia că bandiții din PDL Mureș și-au bătut joc de maghiari, de UDMR, de românii proști din servicii sau foștii comuniști cărora le e frică să nu fure maghiarul Ardealul și îi lasă pe borfașii de români să fure. Au sabotat doi viceprimari legali, cărora nu le-au dat nici măcar birou în primărie, dar și-au adus tovarășii de afaceri și alți bandiți fără școală și tu, pedelist, mai vrei și regiunea. Vă dați seama ce ar însemna: afaceri cu Valpet, Astor, Maior, Poruțiu Bența, Cătană,  Horațiu Moldovan, Țerbea și alți foști pușcăriași, pe firmele înființate de ei sau doar puse pe alt nume, pentru a acoperi banii veniți de la tovarășii din partid. Ce loc de joacă le-ați face pramatiilor PDL dând capitala pe mâinile lor! După ce v-au sabotat candidații și aleșii din PNL, PSD, UDMR!  Cât de proști ar trebui să fie românii, USL-iștii să dea pe mâna afaceriștilor de al PDL Mureș și șefului lor o regiune?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.