miercuri, 10 aprilie 2013

Florea amenință rromii din Valea Rece. După ce le-a construit după alegerile locale, prin abonatul Bența, garsoniere de 120.000 de lei bucata!Florea amenință rromii din Valea Rece. După ce le-a construit după alegerile locale, prin abonatul Bența, garsoniere de 120.000 de lei bucata!

Ceva interese imobiliare ale găștii PDL Mureș în valea Rece? De obicei ieșirile isterice ale pedeliștilor cu afaceri și cu vot etnic, ca să nu fure maghiarul ce poate fura românul, sunt motivate de interesele lor economice. După ce le-a făcut case rromilor, cu 120.000 de lei per garsonieră, pe prietenarul Bența, pentru care livrează mereu milioane de euro porcii din PDL:
Romii din Valea Rece sunt din nou ameninţaţi de primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, cu evacuarea. Dezamăgit de faptul că strada pe care locuiesc romii arată ca o ghenă de gunoi, edilul municipiului a ameninţat în cadrul unei conferinţe de presă, că va recurge la măsuri extreme precum evacuarea din case şi scoaterea în afara oraşului a celor care nu au buletin de Târgu Mureş.

"Îi anunţ acum foarte clar: să-şi restrângă şatrele şi să se ducă cât văd cu ochii, pentru că groapa de gunoi se va închide, unii care s-au achiuat şi care nu sunt din Tîrgu-Mureş şi care trăiesc de pe groapa de gunoi să uite aceste lucruri. Toate ghenele de gunoi vor avea sistem antifurt, pentru că nu mai au ce să caute la umblat şi voi umbla după ei în tot oraşul, unde va fi unul cu căruţa la furat sau ceva voi pune poliţiştii să umble după ei, dacă asta au vrut asta vor avea...M-am zbătut pentru locuri de muncă pentru ei, m-am zbătut pentru a avea cât de cât un trai civilizat, le-am dus apă, le-am făcut spălătorie. Şi am pretenţia de la ţiganul ăla să meargă la ăla de lângă el şi să spună, nu mai arunca pentru că ne periclitezi nouă situaţia acceptată în Tîrgu-Mureş", a spus Florea.

Primarul s-a arătat supărat şi pe fundaţiile care se ocupă de problemele romilor. Acesta a acuzat unele ONG-uri că proiectele pe care le implementează nu revolvă problemele reale ale romilor.

P.S. Să mai amintim că porcii lui Florea au pus titlu pe tîrgumureș.ro, site pe bani publici și promovând interesele javrelor PDL Mureș: Poliția locală stârpește cuibul de țigani, desigur schimbat de lepădături la 4 ore distanță cu inofensivul: Poliția locală evacuează cetățenii fără adăpost (sic), iar Combaterea discriminării s-a făcut că plouă, dar a amendat un tembel de la PDL Mureș, înteținut și acesta de Florea cu afaceri de sondaje în an electoral (verifică cineva dacă derbedeii nu au folosit banii publici pe sondaje pentru porcii PDL Mureș?!), doar pentru o postare pe Facebook cu text inspirat de lagăr nazist? Despre afacerea țigani cu cuibul stârpit revenim, pentru că avem răspunsul de la Combaterea discriminării, în care polițiștii locali ai fostului sereist Bretfelean - cel cu lipitorii de autocolante pentru campania pe bani publici a porcilor PDL Mureș – se scot, spunând că prostovanii de la biroul de presă au comis-o!
P.S Poate află cineva dacă derbedeii din primărie nu au făcut transporturi pe rromi pe Siletina, pentru a-i duce la vot. Dacă tot decontează derbedeii transporturi terestre ocazionale pe firma întreținutului Maior, poate aflăm ce afaceri fac ăia pe pedelist, de sute de mii de euro anual, după ce îi livrează firmei lui maior banii și pe asocierea cu Transport local și după ce Siletina mai pupă a treia sursă de venituri auto, transporturile interjudețene foarte scurte! 3 afaceri (două din banii publici) pe subordonat al lui Florea, cine spune că USL conduce?!
După ce i-a ieşit la Târgu-Mureş contractul cu locuinţele sociale, transformate apoi în „pentru tineri”, SC Contrascom Benţa SA câştigă şi în Valea Rece, tot cu locuinţe sociale. Denumirea contractului este: „Locuinţe sociale în Valea Rece, Târgu-Mureş, etapa a II-a”. Autoritatea contractantă este tot  Primăria Târgu-Mureş. Anunţul de atribuire numărul 82557/27.04.2010 stabileşte că pentru construirea a 4 clădiri de locuinţe sociale cu câte două tronsoane fiecare şi câte 6 apartamente/tronsoane (total 48 apartamente cu o cameră) P+E+M, cu instalaţii de apă-canal, electrice şi gaz aferente şi amenajări exterioare se va plăti  4.859.297 RON (49,5 miliarde de lei vechi). Criteriul de atribuire a fost, desigur, preţul cel mai mic, de la 5.700.000 lei, preţ anunţat ca fiind estimat. Contractul nu poate fi subcontractat şi conform siteului licitatiapublica.ro s-au primit 3 oferte.

Autoritatea contractanta actioneaza in numele altor autoritati contractante
Nu

Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI

II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea atribuita contractului de autoritatea contractanta
Locuinte sociale in Valea Rece, Tg.mures, etapa a II-a
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor
Lucrari
Executarea
Locul principal de executare: Tg.mures
Codul NUTS: RO125 – mures

II.1.3) Anuntul implica

II.1.4) Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor
construirea a 4 cladiri de locuinte sociale cu cate 2 tronsoane fiecare si cate 6 ap./tronsoane (total 48 ap.cu 1 camere),P+E+M, cu instalatii de apa-canal, electrice si gaz aferente, amenajari exterioare
II.1.5) Clasificare CPV (vocabularul comun privind achizitiile)
45211000-9 – Lucrari de constructii de imobile colective si de case individuale (Rev.2)

II.1.6) Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice
Nu
II.2) Valoarea totala finala a contractului (contractelor)
II.2.1) Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor
4,859,297 RON

SECTIUNEA IV: PROCEDURA

IV.1) Tipul procedurii
IV.1.1) Tipul procedurii
Licitatie deschisa

IV.2) Criterii de atribuire
IV.2.1) Criterii de atribuire
Pretul cel mai scazut

IV.2.2) S-a organizat o licitatie electronica
Nu
IV.3) Informatii administrative
IV.3.1) Numar de referinta atribuit dosarului de autoritatea contractanta
IV.3.2) Anunturi publicate (anunt publicat) anterior privind acelasi contract
Nu

SECTIUNEA V : ATRIBUIREA CONTRACTULUI

Contract nr: 185 Denumirea: Locuinte sociale pentru romi Valea Rece, Tg.mures et.a-II-a
V.1) Data atribuirii contractului 4/12/2010
V.2) Numarul de oferte primite 3
V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
SC CONTRANSCOM BENTA SA
Adresa postala: str.muresului nr.1, jud. mures , Localitatea: Nazna , Cod postal: 547280 , Romania , Tel. 0265320548 , Fax: 0265320549

V.4) Informatii privind valoarea contractului
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 4859297.00 Moneda: RON Fara TVA

V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu

SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE

VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare
Nu
VI.2) Alte informatii
VI.3) Cai de atac
VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac
Organismul competent pentru procedurile de mediere
Curtea de Apel Tirgu-mures
Adresa postala: str.Justitiei nr.1 , Localitatea: Tg.mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. 0265-263694 , Email: catgmures@just.ro , Fax: 0265-269199

VI.3.2) Utilizarea cailor de atac
Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac
VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac
Serviciul Juridic si Contencios Administrativ
Adresa postala: P-ta Victoriei nr. 3 , Localitatea: Tirgu-mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. 0265-268330 , Fax: 0265- 260.813

VI.4) Data expedierii prezentului anunt
27.04.2010 09:43
Citeste mai mult: Benţa face în sfârşit locuinţe sociale, la preţ puţin peste 100.000 de lei bucata, în Valea Rece

Share on Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu