vineri, 12 aprilie 2013

PNL Mureș îl dă în judecată pe întreținutul Maior. În sfârșit, le vine mintea la cap la liberali. După ce porcii lui Florea i-au săpat doi viceprimari aleși legali!



PNL Mureș îl dă în judecată pe întreținutul Maior. În sfârșit, le vine mintea la cap la liberali. După ce porcii lui Florea i-au săpat doi viceprimari aleși legali!

Gunoaiele lui Florea nu mestecă prea bine aleșii PNL și îi sapă mereu. Porcilor le-a ieșit o dată figură, după ce l-au debarcat pe Ichim și l-au pus pe Maior ilegal, prin votul javrelor de români. Au încercat încă o dată, cu noul vice liberal. Dacă Ciotlăuș vrea să îi dea peste bot Maiorelului ținut pe banii publici de bandiții din partidul lui să ceară Curții de conturi control, pentru ca bandiții din primărie și PDL să spună ce afaceri dedicate au pe firmele lui Maior:
1.      Afacerea transporturi terestre ocazionale. Atenție, bandiții dau bani direct la Siletina, nu pe asociere, deci aici nu e vorba de transport subvenționat pentru elevi, studenți și așa mai departe!
2.      Afacerea FCM. Porcii lui Maior poate dau raportul cu milioanele de euro primite de la bandiții de partid și din drepturile TV
3.      Afacerea instalație de nocturnă pe familionul Maior. 200 de mii de euro cadou pentru un pedelist cu familionul lui?!
4.      Afacerea campanie de imagine pentru porcii PDL Mureș, prin semnături la notarul la care merge presa mureșeană cu intermediarul porcilor portocalii.  Afacerile porcilor PDL Mureș cu publicitatea primăriei este de sute de mii de euro, iar propandiștii de partid se laudă că îl difuzează pe Maior gratuit, dar ei intermediază la ceilalți din presă publicitatea pentru acesta! Consiliul concurenței, îți pute de cartelul viermilor de români?
Individul nu are drept să deschidă botul la presă, el fiind consilier personal, cu 1000 de lei venitul legal sau așa ceva, cum scrie în lege. Șmecherașul acesta nu poate înjura aleșii, nu poate cere cu obrăznicie bani pe Siletina, pentru că e un consilier și atât și asta trebuie să o afle și presa care s-a obișnuit ca leprele din primărie să o solicite pentru pseudo-evenimente în care să îl prezinte pe Maior om inteligent și muncitor până la moarte în slujba proștilor de târgumureșeni care dau etnic doar votul gangsterilor PDL.
5.      Afacerea imagine pe felicitările pe care Maior, Florea și Csegzi semnează în numele primăriei. Cum bandiții nu trec pe felicitări și ultimul portar, să deconteze lepădăturile din PDL Mureș reclama la rahatul PDL Mureș! Chiar dacă porcii lui Florea au scos-o, cum e posibil și  cu autocolantele din campanie, pe magazinul FCM! Dacă tot faceți ordine la borfașii puși etnic, mergeți până la capăt!


Radio Târgu-Mureș dixit:
  PNL Mureş îi va da în judecată pe secretarul Primăriei Tîrgu-Mureş, Maria Cioban, şi pe consilierul local PDL Claudiu Maior

PNL Mureş îi va da în judecată pe secretarul Primăriei Tîrgu-Mureş, Maria Cioban, şi pe consilierul local PDL Claudiu Maior

Afirmaţia îi aparţine viceprimarului liberal Ionela Ciotlăuş.

Ea a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că secretarul primăriei, Maria Cioban, nu a sesizat Prefectura asupra unei incompatibilităţi de funcţii deţinute de Claudiu Maior.

Ionela Ciotlăuş spune că Maior este şi consilier local şi, în calitate de consilier al primarului Dorin Florea, are şi un contract de consultanţă şi management cu Primăria Tîrgu-Mureş, fiind astfel parte a executivului.

O altă sesizare, netrimisă Prefecturii Mureş şi care i se impută secretarei Maria Cioban, este cea prin care Claudiu Maior nu şi-a actualizat declaraţia de interese pe 2013.

Potrivit viceprimarului Ionela Ciotlăuş, această declaraţie ar reflecta o semnificativă creştere a veniturilor lui Claudiu Maior prin acel contract de consultanţă cu Primăria Tîrgu-Mureş.

Până la această oră nici secretarul primăriei, Maria Cioban, şi nici Claudiu Maior nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.