joi, 25 aprilie 2013

Istoria se repetă în favoarea porcilor PDL Mureș? Viceprimar silit să părăsească corabia pentru vreun porc de la PDL?Istoria se repetă în favoarea porcilor PDL Mureș? Viceprimar silit să părăsească corabia pentru vreun porc de la PDL?
Avem o nouă ciudățenie, am pierdut, iar un viceprimar ales legal. În condiții care put a cele prin care porcii lui Florea și retardații de (mari) români care votează orice măgar le spune acesta l-au inventat pe Maior viceprimar. Ceea ce s-a dovedit ilegal și stabilit astfel prin decizie judecătorească. Situația de acum avea același scenariu:  porcii lui Florea îl fac pe Maior consilier personal, acela semnează ilegal orice, dovadă că bandiții l-au pus pe Maior să contrasemneze deși era un pârlit de consilier fără calificare și atribuții, Florea refuză să le dea aleșilor legali sedii în primărie, iar unul dintre viceprimar cedează la mafia găinarilor pedeliști.
 Lepădăturile lui Florea vizau, însă, celălalt post de viceprimar și pentru asta bandiții lui Florea o înjurau mereu pe Ciotlăuș, până și din gura lui Maior și pe gunoiul de presă înregistrat pe consilierul lui, pe care e cazul să îl caute aleșii USL la afacerile pe pedeliști, la concursurile organizate cu porcii de pedeliști! Dar să îi ceri individului Maior și șleahtei bun simț la capitolul acesta, individ care cere cu nerușinare păstrarea abonamentelor pe Siletina lui care nu mai e a lui, fictiv, și pentru care bagă sute de mii de euro  prin afacerea dedicată de porcii PDL Mureș și alți găinari din primărie și consiliul local și care umflă cadoul de la banditul de partid, instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii prostovanilor de târgumureșeni - e ceva paradoxal! Aici e orașul în care prostul de român votează ca să nu fure…maghiarul! Dacă ești un borfaș PDL sau un escroc sau fost pușcăriaș cu nume românesc te fac om lepădăturile din PDL Mureș și te întrețin câte mandate voturile vin pe propaganda etnică, prin implicarea și scriitura sereiștilor și prin demența pupincuristă a foștilor propagandiști comuniști.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu