sâmbătă, 6 aprilie 2013

Diaconu – tare în plisc când e vorba de ieșit de la guvernare și de ieșirea din politică. Omul cu câte o retragere per anotimp



Diaconu – tare în plisc când e vorba de ieșit de la guvernare și de ieșirea din politică. Omul cu câte o retragere per anotimp
Ultimul circ politic a fost în sânul USL, mai precis atunci când Ponta a propus un om al lui Băsescu și peneliștii s-au supărat. Care peneliști: Nicolăescu și Diaconu. Mai ales Diaconu, care a cerut, nu mai mult, nu mai puțin: ieșirea PNL de la guvernare! Cam tare în plisc acum, dar mai puțin vehement ca atunci când era acuzat că a ocupat cu nesimțire post la stat și și-a angajat nevasta, dar asta e altă problemă la români, cu legile și cu bunul simț.
Senatorul liberal Mircea Diaconu a declarat, marti, ca se retrage din viata politica, revine la statutul lui de "simplu cetatean" si va incepe in cateva zile un film intitulat "Cu buletinul la Paris", in care va avea rolul principal, transmite Agerpres. Cu toate acestea, Diaconu este in continuare senator dupa ce a fost respinsa decizia definitiva a ICCJ, potrivit careia este incompatibil(Revista 22, 6.11.2012).
Domnule senator, păi ați uitat ce ați vrut în noiembrie, cu retragerea din viața politică sau banii mulți-mulți, ca senator al puterii, vă tentează mai mult? Vreți să vă retrageți din politică, ba vreți să vă retrageți din USL, faceți repetiții pentru vreun nou film, intitulat…Retragerea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.