luni, 15 aprilie 2013

Bandiții lui Florea, așteptați pe Coșbuc pentru garajul inventat de un păcălici în curtea centralei termice. Javrele PDL acoperă găinăriile altor pedeliști? Atenție la găinarii lui Florea și la cretinii de susținători ai partidului ăluia, cu afaceri pe spațiul privat al municipiului!Bandiții lui Florea, așteptați pe Coșbuc pentru garajul inventat de un păcălici în curtea centralei termice. Javrele PDL acoperă găinăriile altor pedeliști? Atenție la găinarii lui Florea și la cretinii de susținători ai partidului ăluia, cu afaceri pe spațiul privat al municipiului!
Dacă tot se laudă bandiții lui Florea pe la televizor că lucrează pe strada George Coșbuc, pentru neterminații întreținuți din bani publici și ilegali în toate funcțiile o sugestie. Căutați garajul improvizat al Cucuietului. Mai precis a șefului de asociație de proprietari  Ioan Cucuiet, pus de borfași să adune semnături pentru afacerile pe firmele gunoaielor portocalii (semne de circulație, parcări senine de 800 de euro pe cap de vită furajată, pișcoturi, reparații și așa mai departe). Individul și-a tras parcare ad-hoc, din elemente combustibile pe domeniul centralei termice și își parchează și mașina de la firmă acolo! Dacă asta a fost dată cadou de hoți din primărie, înseamnă că domeniul e proprietatea municipiului, caz în care porcii lui Florea trebuie să aducă acte de închiriere și de plată din partea omului lui Florea pentru folosirea domeniului și a spațiului de 200 mp. Atenție, individul încerca să plaseze câte 10 abonamente la FCM, pentru ca jigodiile lui Florea să mai deconteze banii publici pe prietenarul Maior și încerca să dea locuri de parcare celor care nu au mașină, deci, ilegal, așa că statutul lui e de unealtă banală a borfașilor din primărie și/sau PDL Mureș.
P.S. Pe ce pariem că trepădușii lui Florea, alias polițiștii locali puși de porcii PDL Mureș să lipească autocolante securiste în campania gunoiului portocaliu, nu se vor simți? Bandiții ăia conduși de un sereist plecat în condiții tulburi din SRI Maramureș  dau amenzi celor care nu au pile la jigodiile PDL Mureș și nu sunt pupincuriști de ratați din primărie. Dacă au dat vreo amendă vreunui gunoi de partid ne cerem scuze, noi nu știm ca polițiștii lipitori de afișe de la magazinul FCM să ia măsuri împotriva prostovanilor PDL Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu