luni, 22 aprilie 2013

Se pare că liberalii mureșeni nu au înțeles gluma (rasială?) cu tenul lui Dobre de la marele alb sau ce se crede acela că e, Pașcan! Senator care se comportă ca un mitocan pe stadion?



Se pare că liberalii mureșeni nu au înțeles gluma (rasială?) cu tenul lui Dobre de la marele alb sau ce se crede acela că e, Pașcan! Senator care se comportă ca un mitocan pe stadion?
PNL Mureș e activ doar când e vorba de Maior, unealta tragică a lui Florea, băgat de bandiți ba viceprimar ilegal, ba întreținut în postura de consilier care, de fapt nu consiliază, ci se folosește de propaganda porcilor lui Florea și de contractele de publicitate fușerite pe amicul Marius Cătană, cel care se laudă că merge cu presa, care nu îl deranjează la licitații, la notar (sperăm că nu e chiar un notar cu soț liberal, că ați face o alianță D.A. și sperăm și că nu e vorba de un cartel românesc împuțit, după modelul  7 firme de taxi contra o firmă legală, Pluto, a unui domn din etnia rromilor!). Să vedem cum răspunde PNL Mureș și Dobre la niscaiva acuzații că își albește pozele electorale din motive pe care le spune că sunt obsedante marele alb Pașcan, o altă unealtă tragică a lui Florea, dar cu nașă în primăria lui Florea, pre numele ei, Ileana Sandu. Asta ca idee, pe alte rude nu le căutăm nici măcar în serviciile subordonate primăriei sau în poliția locală.
Consiliul Judeţean Mureş a convocat în data de 11 aprilie 2013, o şedinţă extraordinară de consiliu care a avut pe ordinea de zi trei puncte, ultimul fiind cel puţin surprinzător.  În an de criză, cu un buget sărac, care abia  acoperă cheltuielile cu investiţiile demarate în anii precedenţi, în condiţiile accesării unui credit în valoare de 890 de miliarde de lei vechi pentru 5 obiective de investiţii, preşedintele Minodor Ciprian Dobre, sub pretextul „împlinirii a 100 de ani de la prima inaugurare a clădirii Palatului Culturii”, găseşte de cuviinţă să pună pe masa consilierilor un proiect care vizează ,,Iluminatul arhitectural al Palatului Culturii şi Palatului Administrativ”, valoarea totală a investiţiei (cu TVA inclus) fiind fabuloasa sumă de 3.126.618 lei, adică peste 31 de miliarde de lei vechi. Conform devizului general, se vor cheltui 450.000 euro pentru instalaţii electrice, 140.000 euro pentru montajul lor, 20.000 euro pentru proiectare, avize şi asistenţă tehnică,  în timp ce aproape 30.000 euro reprezintă capitolul cheltuielilor diverse şi neprevăzute, diferenţa până la 709.000 fiind dată de alte cheltuieli.

”Probabil domnul președinte are o problemă, o obsesie legată de întunecime, o fi având vreun complex și mi-am pus această problemă încă din campania electorală când am văzut că, în mod bizar, din smead și-a cosmetizat și (i)luminat artificial culoarea tenului prin afișele electorale. Acum, constat că identifică negura prin Palate (Administrativ și Cultural) și e dispus să cheltuiască miliarde de lei în perioadă de criză, din bani publici, doar, doar ca tuciuriul arhitectural să devină cumva mai luminos, mai lăptos, mai Michael Jackson.” a opinat senatorul PDL Mureș, Marius Pașcan, în cadrul unei conferințe de presă. http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tara-arde-si-presedintele-minodor-investeste-miliardele-judetului-in-iluminat-festiv.html
Dacă nu înțelegeți legătura, PNL Mureș a obținut la tribunal că Maior a fost pus ilegal și face demersuri pentru ca individul să își lămurească situația de consilier care nu e plătit conform legii, ci după bunul plac al banditului din primărie.  Erezia de a ataca un întreținut PDL Mureș nu rămâne netaxată și pe siteul cu marcă înregistrată pe Chiorean, consilier de Maior, atacă Maior și apoi Pașcan, marele alb. Recitiți textul și spuneți dacă bandiții nu s-au gândit la un atac rasist. Să te iei de tenul omului  cu glumițe demne de CNCD, e patetic, dacă ar fi să îți inventariezi oamenii din jur vei găsi destui care nu sunt arși de soare.  Ultimul bou care a atacat etnic la Târgu-Mureș a fost unul din biroul de presă al primăriei, care a pus textul pe site: Poliția locală stârpește cuibul de țigani de la ștrandul 1 mai, așa cum se scrie că a declarat Bretfelean, fostul sereist implicat în scandalul autocolante pentru porcii PDL, actual, la vedere, cel puțin, fără implicare în servicii, cu pretenție de șef la p.locali.

P.S. Cineva îmi șoptește că marele alb e nume dat rechinului și unei rase de porci. Să ne scuze mediul zoo pentru similitudinea fonetică întâmplătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.