marți, 9 aprilie 2013

Șmecherașii lui Florea vin cu containere îngropate la preț de garsonieră! Pentru ce porci din PDL Mureș sau cine știe se pregătește afacerea?!Șmecherașii lui Florea vin cu containere îngropate la preț de garsonieră! Pentru ce porci din PDL Mureș sau cine știe se pregătește afacerea?!

Nu înțelegem de ce presa mureșeană care nu merge la licitație, dar merge la notarul intermediarului lui Florea, se uită în gura lui Maior, consilier personal, deci ins fără calificarea de a vorbi altora, decât amicului lui de afaceri pe FCM și Siletina, Dorin Florea. Am înțeles, presa e șantajată de găinarii din primărie care au dat publicitatea pe alde Cătană, Suciu și ălalalt, dar să te uiți în gura unui slujbaș oarecare al primăriei care are rol să îi dea sfaturi lui Florea și atât e ca și cum ai cere portarului să îți explice… contabilitatea sau vreunei fufe angajată pe nășiri cum e cu concursurile la instituțiile publice.  Pentru ce porci din PDL Mureș pregăteau bandiții din primărie afacerea cu containere îngropate?! Vorbim de containere în orașul în care publicitatea vine pe insul abonat la afaceri, în care bandiții din primărie fac campanie electorală mincinoasă cu autocolante lipite de prostovanii din poliția locală, conduși de un sereist dat afară din sistem, așa cum scrie presa din Maramureș, vorbim de afaceri cu sondaje de opinie pe membru PDL (Munteanu, cel cu citat inspirat din lagăr nazist) și alte afaceri ale găinarilor din primărie pe colegi din PDL Mureș.
Containere la pret de apartament, la Târgu Mureş (UPDATE)
Containere îngropate pentru depozitarea gunoiului menajer şi reciclabil. Aşa vede Primăria Târgu Mureş rezolvarea problemei gestionării deşeurilor de care ar trebui să se ocupe societatea Salubriserv.
containere de 100.000 de lei la targu mures
Primele astfel de containere au fost amplasate pe strada Cutezanţei, în zona Parcului Diamant, costul pentru un astfel de sistem ridicându-se la 100.000 de lei, potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Mureş.

Consilierul local Claudiu Maior a declarat că  “Cu sistemul implementat astăzi facem un pas important în gestionarea problemei deşeurilor menajere şi reciclabile. Containerele sunt perfect ermetice, nu mai atrag şoareci şi şobolani, sunt salubre, estetice şi împiedică răspândirea de mirosuri neplăcute mai ales în sezonul cald. În cel mai scurt timp vom răspândi acest sistem în toate cartierele municipiului Tîrgu Mureş, în funcţie de cererile pe care le vor face Asociaţiile de proprietari.”

Capacitatea containerelor îngropate este de 7 mc, adică cât 7 ghene de gunoi folosite în prezent, potrivit sursei citate.

UPDATE: Consilierul personal al primarului, Claudiu Maior, a explicat că restul pubelelor ar urma să fie achiziţionate de societatea Salubriserv dacă acest lucru va fi aprobat de Consiliul Local Târgu Mureş.

Consilierul personal al primarului a declarat că acele coşuri de gunoi amplasate în zona Diamant nu au fost încă achiziţionate de Primărie, fiind oferite de o firmă cu titlul de demonstraţie. Întrebat dacă va fi înapoiat în cazul în care aleşii locali nu vor fi de acord cu achiziţionarea a astfel de containere, Maior a precizat că "atâta cred că ne permitem".

Sursa: http://mures.citynews.ro/eveniment/containere-de-100000-de-lei-la-targu-mures-1238185

10 comentarii:

 1. inainte de a striga atat de mult si de tare hotii, si porcii....intereseaza-te si ai sa vezi ca in tara asta mai sunt primari care vor sa faca ceva cu gunoaiele. Si preturile sunt aproximativ pe acolo...ori s-au inteles cu totii sa fure .... chiar daca nu sunt PDl-isti?Interesant e de citit reactia opiniei publice de acolo....hai sa nu mai mancam cacat de fiecare data cand ni se face foame....

  http://www.olttv.ro/articole/administratie/inca-17-eurocontainere.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule anonim, lasati gargara asta cu preturile aproximative si mancatul ala de rahat cu care va laudati si care nu va face bine. Ascundeti carnetul ala de partid si deschideti ochii la ce inseamna afacerile cu bani publici si pe firme abonate. Daca aveti vreun gram de spirit civic si nu sunteti un pion amarat al vreunui derbedeu de partid. Toate bune!

  RăspundețiȘtergere
 3. Si daca tot faceti pe nebunul cu opinia publica din alte parti, eu zic sa cititi prostiile publicate de presa controlata de gainarii din primarie si care merg la notar cu intermediarul lui Florea. Singurii care nu au publicat doar prostia de comunicat a primariei au fost cei de la City News. Poate ca astia isi permit sa nu mearga cu Catana la notar, nu au de luat diplome de cetatean de oroare, nu au de scos carti in colectii ale orasului, nu merg la bautele primariei, nu au obsesii cu romanismul care salveaza orasul de drobul de sare UDMR si nu stau in spatii cu chirii controlate de derbedeii din primariei.

  RăspundețiȘtergere
 4. eu nu critic informatia....ci abordarea ei.Nu lasati de inteles ca de pe urma acestor containere...indiferent cine o fi se imbogateste pe spatele cetateanului....Am vrut doar sa va arat ca unele lucruri bune viabile se fac ...da intr-adevar pe bani multi dar fara imbogatire.Dar avem o problema cu evolutia. De ce? poate pentru ca prea mult ne uitam in barna din ochiul celuilalt.

  respectele mele!

  RăspundețiȘtergere
 5. Bine, o sa va caut legatura intre container si vreo anumita firma. Va respect parerea cata vreme nu ma luati cu mancat de rahat si altele de galerie de fotbal. Va invit sa mergeti la sedinta de consiliu local si sa vedeti cam ce firme, desigur, ati spune, intamplator doar pedeliste, sunt subiectul. Haideti sa lasam coincidentele in afara politicii si afacerilor dedicate. Si ca poanta, chiar am verificat cat costa containerul ingropat la altii...

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu am inteles din alte surse ca preturile sunt pe undeva pe la 8-9.000 Euro bucata si masina e una obisnuita de gunoi. La Slatina containerele sunt 6500 Euro bucata, dar masina de ridicat costa 350.000 Euro. Nu stiu cit costa gropile pe care le sapa ... primaria. Poate tot atita ... Nu stiu ce sa zic ... E de vina cine vinde o tehnologie, care se aplica cu succes in alta parte, sau e de vina cine aplica tehnologia mai mult sau mai putin eficient la noi ... La fel de adevarat, nu avem nevoie de containere ingropate, daca vrem sa amestecam gunoaiele in continuare, daca vrem sa avem gunoaie imprastiate pe linga pubele, daca ne place mirosul de gunoi de linga bloc, daca ne place ca saracii sa rascoleasca zilnic containerele ... Nu vreau sa iau apararea nimanui, nici sa acuz pe nimeni, doar m-am documentat putin dupa ce am vazut articolul si replicile ... Las pe altii sa decida ce e bine, dezbaterea e pozitiva oricum, boicotul e si el o forma umana de manifestare ...

  RăspundețiȘtergere
 7. asta e afacere la pretul pe care l-am mentionat. datele sunt de la faptasii din primarie, daca cautati pe siteul firmei vor spune ca sunt gratuite si exerimentale. ha

  RăspundețiȘtergere
 8. si cautati de cate ori Maior s-a laudat ca populatia i-ar fi cerut in cartiere containere ingropate de la Urda, ca sa aveti imeginea unei alte afaceri dedicata, prin banditii PDL Mures.

  RăspundețiȘtergere
 9. Ca sa fie toata lumea linistita, in Bucuresti sector 3 (Negoita) s-au montat vreo 40 de containere ingropate cu lift, cite 4 la set, cu 10.000 euro pe set, adica 2500 euro pe bucata. Sunt actionate de un lift, au senzor de umplere si le ridica masina de gunoi a Rosalului. Deci se vrea si se poate... La ce bani, sa raspunda cei care au luat deciziile. Personal, cred ca e o solutie buna, curata, care incurajeaza colextarea selectiva si descurajeaza devalizarea containerelor si imprastierea gunoaielor in jurul locului pentru gunoi. eu vin din Valencia si acolo pubelele sunt la suprafata, cu capac. Doar la Biopark si prin centrul administrativ s-au ingropat ceva containere. Mai cred ca fiecare administratie are smecherii ei. In Spania in provincia Catalunia s-a furat 1.000.000.000 (un miliard) de Euro. Din bani publici..., banii provinciei. Nimeni nu stie unde sunt banii si cine i-a ascuns. Si acolo un excavatorist care lucreaza pentru Primarie factureaza 22 de ore de munca intr-o zi de simbata ... Asa ca ... peste tot sunt manevre. Nu noi am inventat coruptia. Noi am dus-o la omul obisnuit in casa... la doctor... la preot ... la ofiterul de pensii ... Hai noroc. M-am plictisit de subiect...

  RăspundețiȘtergere
 10. interesant!desigur, fara legatura ca primarul pdl face afaceri cu rosalul pedelistului prigoana, cum e si la ludus, in judetul meu. Aici e buba, mereu sunt afaceri de partid, pentru ca au distrus firmele si regiile de stat care se ocupau de curatenie, de termie, de furnizare apa, ca sa vina trepadusii de partid, de obicei de la PDL

  RăspundețiȘtergere