joi, 11 aprilie 2013

Bandiții din PDL Mureș au ochit afacerile la stadionul ASA. Desigur, pe firmele care vor fi ale pramatiilor portocalii

Bandiții din PDL Mureș au ochit afacerile la stadionul ASA. Desigur, pe firmele care vor fi ale pramatiilor portocalii
Orice ochește gașca lui Florea e ceva legat de vreun prostănac din partid, fie pentru interesele lui directe, fie pentru ca porcii PDL să repare pe firmele altor pedeliști.  Să mai spunem că la fel au procedat bandiții de partid și cu Teatrul de vară, care se folosește 3 zile pe an și pentru care porcii lui Florea au fost și au stat săptămâni la vacanță în Anglia?!
Pentru un singur eveniment sau două pe an bandiții PDL Mureș vor să mai arunce câteva milioane de euro. Nu le mai ajunge pramatiilor afacerile dedicate, cadourile pentru clubul mă-sii lui Maior (instalație de nocturnă de 200.000 de euro, Curtea de conturi și DNA Mureș, ne scuzai că vă trezim pentru afacerile găștii portocalii), afacerile dedicate pe foști pușcăriași de gen Țerbea sau actuali cercetați de DNA și din gașca putorilor de români din partid?
P.S. Bandiții lui Florea au dat-o pe întreținutul  Maior căruia porcii lui Florea îi fac propagandă pe banii publici, tipul neavând nici o calificare să spună altceva decât povești direct lui Florea, ca orice consilier cu afaceri dedicate la gașca porcilor PDL Mureș: Stadionul și parcul vor găzdui Zilele târgumureșene. Ce nu v-au spus bandiții lui Florea e că în cetate alți pedeliști sunt cu afacerile de 4 milioane de euro și de aceea sunt nevoiți bandiții să caute alt loc. Pe cine se fac afacerile de 4 milioane de euro din Cetate? Pe Bența, Poruțiu și Borșan. Vă miră? Doar ați votat etnic, ca să nu iasă maghiarul și să fure ce poate fura românul, nu?

Stadionul pe care ASA-ul a făcut istorie în fotbalul românesc, devenind un simbol pentru sportul mureşean, a devenit o ruină. După o aşteptare îndelungată, arena va fi reabilitată, urmând să fie gazda unor competiţii de atletism sau a concertelor din cadrul Zilelor Târgumureşene. Ştiri pe aceeaşi temă Firmele din Cluj "adoptă" spaţii verzi Daniel Isăilă a plecat de la FCM în urma eşecului cu Damila Măciuca Maia Morgenstern revine pe scena teatrului sighişorean cu spectacolul ... Primăria a primit în 2011 de la Ministerul Tineretului si Sportului fostul stadion municipal pe care ASA Târgu-Mureş aduna mii de spectatori la meciuri. În plus, municipalitatea a pus mâna şi pe terenurile de sport din complexul de agrement „Weekend”. Suprafaţa totală primită de oraş este de zece hectare de spaţiu verde sau de agrement. Baza de la Weekend a fost modernizată, devenind o veritabilă Academie de Sport, o bază pe care se pot antrena sportivii din cadrul cluburilor sportive locale. După o lungă aşteptare, a venit şi rândul stadionului Municipal să fie reparat, deşi starea sa actuală ar impune mai degramă ca acesta să fie dărâmat... Primăria a cerut un studiu de fezabilitate pentru a putea stabili cu exactitate ce se poate face pentru ca stadionul să ajungă la standarde superioare în viitor. ”Se vor face importante lucrări la Stadionul municipal, urmând ca toate concertele din cadrul Zilelor Târgumureşene să fie găzduite aici. În perspectivă, stadionul va fi folosit pentru competiţii de atletism şi va fi amenajat la cele mai înalte standarde”, a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului. Muncitorii au început deja lucrările de bază, adică au eliberat tribunele şi vestiarele de gunoaie, pentru ca apoi să dărâme elementele ”de prisos”. Cine trece zilele astea prin zonă şi vizitează stadionul pe care ASA-ul juca inclusiv o finală de Cupa Balcanică, are impresia că a ajuns pe platoul unui film apocaliptic. Gunoaie peste tot şi semne clare ale faptului că anumite părţi ale arenei au reprezentat domiciliu pentru oamenii străzii.

Citeste mai mult: adev.ro/mjm7af

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu