luni, 15 aprilie 2013

Sandu, Dragomir și Goga ar urma să fie trimiși în judecată. Nu și fostul pușcăriaș Țerbea! Dosarul dezafilierea Craiovei, de către foștii pușcăriași și alți trepăduși continuă!



Sandu, Dragomir și Goga ar urma să fie trimiși în judecată. Nu și fostul pușcăriaș Țerbea! Dosarul dezafilierea Craiovei, de către foștii pușcăriași și alți trepăduși continuă!

Doar 3 dintre cei care au semnat pentru dezafilierea Craiovei ar urma să fie trimiși în judecată. Din rândul celor care au semnat lipsește Sorinel Țerbea, cel care este prins și în interceptări dând ca o slugă raport în fața lui Claudel Maior despre când trebuie să ajungă Subotici la FCM. Iar dacă mai adăugăm că Țerbea a avut deja o condamnare, fiind scos de la răcoare de Emil Constantinescu, prin grațiere și individul mai e și în dosarul Mită în elicopter și cu interes pentru Subotici, e interesant cum l-au ratat cei de la DNA pe unul dintre cei mai cu interese și mai interesanți martori și executanți ai manevrei Dezafilierea Craiovei. Mai ales că poziția lui Țerbea la futsal se datora și  prieteniei individului cu gășcarii care au dezafiliat Craiova și el a fost cercetat pentru mită în elicopter alături de alt din CEx al FRF!
GS.RO DIXIT:
EXCLUSIV UPDATE Avocatul LPF: "Sandu şi Dragomir vor fi trimişi în judecată!" Ce spune Mititelu

de Alexandru Răducanu      15 Aprilie 2013 09:55

UPDATE Avocatul Ligii Profesioniste de Fotbal, Cătălin Ciubotă a declarat că Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi Octavian Goga vor fi trimişi în judecată.

"Am fost astăzi dimineaţă la DNA unde ne-a fost prezentat materialul de urmărire penală, mai exact documentele depuse de noi, LPF, de Federaţia Română de Fotbal, precum şi de Universitatea Craiova. Este o procedură standard. Acum urmează trimiterea în judecată în acest dosar al dezafilierii clubului Universitatea Craiova", a spus Ciubotă pentru Mediafax.

Ciubotă a menţionat că, din informaţiile pe care le are pînă în prezent, vor fi trimişi în judecată trei membri ai Comitetului Executiv al FRF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir şi Octavian Goga, precum şi Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de persoane juridice. "Eu nu am văzut rechizitoriul, dar din ce ştiu trei persoane vor fi trimise în judecată, domnii Sandu, Dragomir şi Octavian Goga, precum şi LPF şi FRF în calitate de persoane juridice. Dar, repet, nu am informaţii sigure, nu am văzut rechizitoriul", a explicat Cătălin Ciubotă.

Avocatul a precizat că în acest dosar Liga Profesionistă de Fotbal se consideră în continuare "absolut nevinovată".

UPDATE Adrian Mititelu e convins că Sandu şi Dragomir vor fi trimişi curînd în judecată şi-şi vor pierde locurile din fruntea fotbalului românesc.

"Eu consider că trebuia condamnaţi pînă acum, faptele lor sînt foarte grave. Eu nu ştiu despre ce se va întîmpla azi. Bănuiesc că este vorba despre extinderea urmăririi penale. Cale lungă nu mai e, oricum. Odată plecat dosarul în judecată ei nu mai pot fi în fruntea fotbalului. Nu poţi să-i mai laşi în funcţie, pentru că vor mai face alte pagube. Ei speră să îngroape procesul, să-l mai ducă timp de cîţiva ani. Profesioniştii de la DNA, care au muncit mult la acest dosar, nu-i vor mai lăsa în funcţii", a spus Mititelu la "Radio GSP live".

UPDATE Pe parcursul acestei zile sînt aşteptaţi la DNA toţi membrii Comitetului Executiv care au votat dezafilierea Universităţii Craiova.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 sînt chemaţi azi la ora 10 la DNA. Surse din apropierea lui Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu susţin că aceştia au fost înştiinţaţi că dosarul lor va fi trimis în judecată!

În octombrie 2011, membrilor CEx care au decis dezafilierea Craiovei le-a fost comunicat de către DNA că sînt învinuiţi de abuz în serviciu.

În data de 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova.

Cum a motivat Comitetul Executiv al FRF decizia:
"Comitetul Executiv a adoptat in sedinta din 20 iulie 2011, cu zece voturi pentru si 2 abtineri, in temeiul art 18. alin 2 coroborat cu prevederile art 18 alin 1 lit b din statutul FRF, masura excluderii provizorii a clubului de fotbal Fotbal Club U Craiova SA, urmand sa supuna aceasta masura validarii primei Adunarii Generale a FRF".

Componenta CEx al FRF care a votat:
1. Mircea Sandu - presedinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepresedinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepresedinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Stefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii si juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - presedinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal in sala (a semnat)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.