joi, 25 aprilie 2013

Șeful lipitorilor de afișe cu vandali imaginari în campania lui Florea, fostul sereist (mara)mureșean Bretfelean, specialist în trotuare!





Șeful lipitorilor de afișe cu vandali imaginari în campania lui Florea, fostul sereist (mara)mureșean Bretfelean, specialist în trotuare!

Cum presa adevărată e rară în Târgu-Mureș apelăm la citynews, respect, din nou, pentru calitatea articolelor. Bretfelean, fostul șef SRI Maramureș, acum șefi de comunitari, se exprimă despre trotuare! Insul știe că mașinile parcate pe trotuar distrug trotuarele. Atunci de ce nu știe să le ridice pe toate sau nu îi dă voie vandalul imaginar care îi este transmis,  ca de la sereist la sereist, de porcii din primărie?! Scuze, nu ne putem abține, noroc că șefa DNA, Curcă, ne-a transmis că nu e nimic legat de corupție în a lipi în campania electorală a borfașului PDL Mureș, cu funcționarii publici, autocolante cumpărate cel mai probabil anterior pe primărie, de la firma cu magazin FCM (PDL, deci) din Sângeorgiu de Mureș și de la care bandiții lui Florea au cumpărat  produse zaharoase pentru colindători. DNA, deci, zice că 1900 de euro din bani publici pe vandali imaginari e apă de ploaie pentru 3000 de autocolante din care bandiții ar fi lipit doar 2.000 și 1000 au fost găsite de polițiștii adevărați la sediul javrelor lui Florea. La valoarea hoților din primărie, așa spunem și noi! Puteți fura mai mult, javre idioate!
Maşinile respective parcate pe trotuar distrug trotuarele care nu sunt calculate a rezista la greutatea unei maşini (...). În timpul săptămânii nu ne confruntăm cu acest fenomen. De regulă se întâmplă vineri noaptea, sămbătă şi duminică", a declarat Bretfelean.
http://citynews.ro/eveniment/atentie-politia-locala-va-ridica-masinile-si-pe-timp-de-noapte-1238568

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.