luni, 29 aprilie 2013

Atenție la bandiții de români din Consiliul local, trepădușii lui Florea, care îl pot pune pe Maior la butoane și să îi facă cadou vreo 50.000 de lei salariul de viceprimarAtenție la bandiții de români din Consiliul local, trepădușii lui Florea, care îl  pot pune pe Maior la butoane și să îi facă cadou vreo 50.000 de lei salariul de viceprimar
După cum se știe, consiliul local și-a ales viceprimarii legali. Ciotlăuș a obținut 15 voturi din cele 22 de valabil exprimate, iar Tibor Jozsa -14 voturi. Cel de la UDMR simte nevoia bruscă de a își da demisia și astfel se eliberează un post de vice pe care l-ar ocupa porcii din PDL Mureș. Bandiții lui Florea au dus campanie împotriva vicelui liberal, după sistemul promovat cu succes de lepădăturile și gunoaiele PDL Mureș  după 2008 și au reușit să își pună ilegal, cum a dovedit o sentință, pe Maior viceprimar! Prin votul idioților de români care au votat etnic! Dar cum să te aștepți de la ceva bun de la inșii care se pupau în bot cu PDL-iștii inclusiv la cumpărarea locului de divizie pentru familionul lui Maior și propaganda electorală de campanie a lui Florea?
Bandiții amintiți sunt din nou disperați să îl vâre pe Maior în față. Pentru asta porcii au făcut campanie pe bani publici, mai puțin la Știi TV, acolo unde Cătană, intermediarul care ia banii din publicitate de la Florea și dă presei care merge cu el la… notar, organ de propagandă PDL care cică nu ia bani pentru promovarea șoferului minune (Consiliul concurenței, pute a cartel românesc?!). Să mai spunem că l-au băgat în față, din nou, ilegal pe Maior, pentru că individul nu are voie să facă pe nebunul în fața camerelor, fiind un consilier personal și nu purtător de cuvânt, șef de direcție, șef de șantier, specialist în arbori, în orice rol de ins calificat în care îl distribuie trepădușii-regizori din PDL Mureș și actorașii ratați din primărie.  Dar să zicem că pedeliștii și subordonații lui Florea din primărie sunt doar lingăi și ratați care nu cunosc legislația sau care sunt obișnuiți cu pupatul în fund de pe vremea comuniștilor. Să spunem că Maior nu e frate de cruce și de afaceri cu porcii PDL Mureș. Un singur motiv ar mai rămâne pentru promovarea ăstuia: banii. Insul a luat multe sute de mii de euro pe Siletina și FCM , pe firmele pe care nu le mai are oficial, instalație de nocturnă pe clubul lui mă-sa. Poate a scăpătat, dracului, iar gășcarii lui Florea au inventat dați un leu pentru un…..eu. Înlocuiți dumneavoastră cu ce vă vine la tastă sau gură. Pentru o ședință de consiliu local Maior ar încasa cam 500 de lei(super bani pentru muncă de 4-5 ore).În calitatea de consilier al lui Florea legea spune că ar pupa vreo 1400 de lei pe lună, iar ca viceprimar ar umfla cel puțin 40.000 de lei. Așa că și dacă nu ar fi mafia PDL, interesele de partid și afaceri ale bandiților lui Florea, pupincurismul gunoaielor din primărie cu statut de funcționari publici care nu au voie să facă campanie electorală (nici când banditul e actor și se înregistrează  vocal pentru caravana porcului PDL Mureș, se aude, aiurel?), banul ar fi singurul motiv pentru care Maior e băgat în față! Dați un leu pentru un…eu?! Că poate omul e rupt de foame și cu afacerile de partid la pământ! Hai, UDMR, lasă-l pe acesta la butoane, că a obosit de cât a plantat copaci, a adunat rahaturi, a dat din plisc în fața presei care este controlată de publicitatea strecurată pe Suciu și Cătană!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu