sâmbătă, 13 aprilie 2013

Jigodiile de la RCS-RDS codează posturi obligatoriu de transmis în pachetul accesibil tuturor. CNA, dormi? Vezi că javrele astea au sponsorizat USL cu 20.000 de euro în campania electorală!



Jigodiile de la RCS-RDS codează posturi obligatoriu de transmis în pachetul accesibil tuturor. CNA, dormi? Vezi că javrele astea au sponsorizat USL cu 20.000 de euro în campania electorală!

Neterminații de la RCS-RDS, aflați în pagubă cu 800 de milioane de euro încearcă să-și plătească creditele cu plata decodoarelor pe care sunteți obligați de lichele să le luați. Cineva să le spună bandiților că și cu 5 lei chiria pe decodor ar avea nevoie de o populație care întrece de câteva ori populația României, pentru a ieși din rahat! Consiliul concurenței doarme, CNA e moartă și Protecția consumatorului nu se poate atinge de javrele astea?
Atenție, RCS-RDS a băgat 20.000 de euro în contul USL, în campania electorală! De asta își permit lichelele să își bată joc de abonați, cărora le cer bani, cu nesimțire, exact cum se plângeau că Discovery cere mai mulți bani. După raționamentul vostru, jigodii, sunteți la fel ca Discovery, cu deosebirea că ăia nu erau niște pungași doritori de monopol. Atenție, instituții de credit, ăștia au ajuns la fundul sacului, dacă au ajuns să șantajeze abonații?! Poate luați măsuri până nu se scufundă măgăoaia!

Sursa:http://www.dcnews.ro/2013/01/noua-lista-must-carry-ce-posturi-sunt-transmise-obligatoriu/
Lista posturilor must carry:

Pro TV

Antena 1

Kanal D

Antena 3

Prima TV

Realitatea TV

Național TV

B1 TV

România TV

OTV

Antena 2

Favorit TV

Taraf TV

Kiss TV

Euforia

GSP TV

Național 24 Plus

U TV

Music Channel

TV Neptun

Nașul TV

Transilvania Live

Look TV

Hit Music

TVH2O

Inedit TV

La lista celor 26 de televiziuni comerciale, se adaugă și posturile publice TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News și regionalele postului public, dar și TV5.

Posturi regionale în lista must carry: West TV (Arad), N1 TV (Bistrița Năsăud), TV Buzău (Buzău), MDI TV (Dâmbovița), Antena 1 (Ialomița), Axa TV Maramureș, eMaramureș TV, Nord TV (Maramureș), Erdely TV (Mureș), Est TV (Neamț), TeleMoldova Plus (Neamț), Olt TV (Olt), Valea Prahovei TV (Prahova), Informația TV (Satu Mare), Realitatea TV Banat (Timiș), TVT 89 (Timiș).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.