marți, 23 aprilie 2013

Florea în campanie electorală, că altfel nu se explică de ce îl freacă grija de Răstolița. S-a terminat ce era de făcut, reparat pe firme PDL, de furat, din Târgu-Mureș?!



Florea în campanie electorală, că altfel nu se explică de ce îl freacă grija de Răstolița. S-a terminat ce era de făcut, reparat pe firme PDL, de furat, din Târgu-Mureș?!
Bandiții care administrează tîrgumureș.ro, site pe bani publici și de promovat gașca PDL, dau o nouă limbă dosului lui Florea. Brusc îl freacă pe acesta grija de Răstolița. Cumva individul e primar de Târgu-Mureș sau gașca PDL crede că primărie se întinde până acolo? Nu ar fi ceva șocant, pentru că șmecherașii ăștia au avut implicări în acele localități în care venea Băsescu sau cânta jandarmul de la televiziunea PDL  și a maestrului Cătană care merge cu presa la notar, așa cum se laudă singur!
Florea e unealta acum a lui Pașcan, s-au inversat rolurile, după ce s-a apucat Pașcan să facă valuri? Și cum rămâne cu declarațiile demente ale  lui Pașcan  referitor la tenul lui Dobre, președintele CJM? O altă manevră de campanie electorală sau doar un rasism nevinovat de la …Marele alb? Concluzia e clară, nu mai au borfașii  de pedeliști  pe firmele întreținuților PDL Mureș ce munci și tare le-ar trebui să le dea șmecherul lor niscaiva lucrări în zonă. Și să se mimeze un interes pentru regiune, în cazul în care USL-iștii ar fi atât de nebuni să îi dea pedelistului pe mână și regiunea, pentru viitoarele afaceri cu Borșan, Bența, Poruțiu, Cătană și alții ca ei, la nivel regional.

http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2408%3Aoprirea-lucrrilor-la-rstolia--o-grav-eroare-managerial&catid=49%3Astiri-de-ultima-ora&Itemid=314&lang=ro

Oprirea lucrărilor la Răstoliţa – o gravă eroare managerială



Marime text:





„Decizia privind intrarea în conservare a Amenajării hidrotehnice Răstoliţa este una dintre cele mai grave erori manageriale a actualului guvern, este de părere primarul municipiului, dr. Dorin Florea. Amânarea sine die a intrării în funcţiune a acestui obiectiv, proiect demarat încă din 1997, reprezintă o pierdere inestimabilă pentru judeţ şi pentru întregul areal transilvănean, fiind vorba de una dintre investiţiile-cheie în zonă. Este inadmisibil ca lucrarea să fie oprită în acest moment, în situaţia în care erau îndeplinite toate condiţiile pentru ca ea să pornească, la o primă capacitate, în toamna anului trecut. Primăria ar fi dispusă să preia, chiar mâine, această lucrare, pentru care proiectul de Hotărâre de Guvern este pregătit încă de anul trecut şi a cărei abandonare va avea consecinţe negative atât în plan economic, cât şi în plan social, mai ales acum, în perspectiva regionalizării. Din păcate, Consiliul Judeţean Mureş rămâne absent în această chestiune, complăcându-se în indiferenţă şi lipsă de implicare”.

În urma deciziei privind intrarea în conservare a obiectivului Răstoliţa, 300 de specialişti şi-au pierdut locurile de muncă, iar din cele 10 milioane de lei necesare activităţilor de conservare, au fost alocate doar 5 milioane, acoperind cu greu necesarul de bani pentru primele trei luni ale anului, în condiţiile în care lucrările erau avansate, agregatele procurate în proporţie de 90% şi montate în proporţie de 60%.                                                    

Dr. Dorin Florea a adresat o scrisoare prefectului de Mureş, dr. Corneliu Grosu, solicitându-i să depună diligenţele necesare pentru reluarea activităţii în cadrul Amenajării hidrotehnice Răstoliţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.