duminică, 14 aprilie 2013

Bandiții lui Florea, Maior și câinele soldatului, adică javra lui Ioan Cucuiet



Bandiții lui Florea, Maior și câinele soldatului, adică javra lui Ioan Cucuiet
Auzim că Florea și-a trimis prostovanii pe Coșbuc, de imagine electorală și de lucru, pentru a se deconta pe firme PDL și abonate la primăria PDL. Probabil tot 8 firme cu același preț stabilit anterior muncesc de zor, după modelul cunoscut, firmele noastre și abonatele de partid, banii voștri. Dacă tot sunt în zonă șmecherașii lui Florea, poate îl întreabă careva pe Maior, care e prezentat ca o trestie chiar gânditoare, care are răspuns la toate, doar de glumă, cum i-au dat porcii ăștia lui Ioan Cucuiet, șef de asociație și unealtă folosită de gășcarii din primărie (el tăia gard viu și copaci pentru că l-a rugat… Claudiu - să fie Maior cel alintat de… unealtă?,  care se folosește de angajatul meu, șeful de asociație fiind plătit de cetățeni, doar pupincurismul de rigoare trebuind să fie pentru cei care îi dau autorizație, adică porcii din primărie) curtea centralei, de 200 mp, cadou?
Pentru proștii lui Florea:
1.     Unde e actul prin care i se dă unui cetățean drept de folosirea asupra curții centralei termice- 200 mp!
2.     Unde e dovada plății impozitelor pentru terenul ocupat?
3.     Unde e actul care îi permite lui Cucuiet să crească câini pe domeniul privat al municipiului?! Atenție, porcii lui Florea au ridicat câinii de pe stradă, ăia ținuți în spațiile centralelor termice  sunt câinii de partid?!
În atenția și vicelui liberal, care s-a trezit din somnul cel de moarte și arată presei găinăriile bandiților PDL Mureș! Unde sunt autorizațiile sau alea nu contează atunci când lepădăturile de partid au nevoie de proștii care să le facă rost de semnături pentru ca bandiții să deconteze banii publici pe firmele care lucrează și care sunt ale mafiei PDL?!
P.S. Pentru a mi se închide gura bandiții lui Florea mi-au propus abonamente la FCM (pe motiv că trebuie să dea 10 fiecare șef de asociație) și loc de parcare. Nu pot primi prima ofertă pentru că nu sunt de acord să se deconteze pe club de gășcari PDL Mureș banii publici,  iar în ce de-al doilea caz nu am mașină, deci mita cu loc de parcare nu poate fi primită, locurile de parcare dându-se oficial numai celor care dețin mașină! Prostovanii ar trebui să pună mâna să învețe niscaiva legi și să nu fie doar soldați proști ai maiorului și ai altor trepăduși care se cred mareșali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.