duminică, 7 aprilie 2013

Claudiu Maior, ilegal și ca un consilier purtător de vorbe? După ce a fost dovedit viceprimar ilegal?! Șmecherașii portocalii aleși etnic au mai călcat o dată legea în picioare?!



Claudiu Maior, ilegal și ca un consilier purtător de vorbe? După ce a fost dovedit viceprimar ilegal?! Șmecherașii portocalii aleși etnic au mai călcat o dată legea în picioare?!
Pentru că presa târgumureșeană merge cu Marius Cătană la notar, cum se laudă acesta, pentru a aranja afacerea pe intermediarul Info Statistics, nu la licitațiile prin care să câștige banii corect (ceea ce se repetă de vreo 5 ani, după modelul Zereș), nici subiectele abordate de presa de Târgu-Mureș nu trebuie să supere porcii jegoși ai banului public din PDL Mureș și primărie. Mai ales pe bandiții care comit ilegalități sau iau licitații cu carnet de partid, prin instituții conduse de șefii lor de partid. Pentru presa respectivă, dar și pentru instituțiile statului: un caz flagrant de ilegalitate: Maior, fostul viceprimar ilegal, votat doar de borfașii de români în lipsa UDMR, dă din gură la TV sau în presa scrisă și controlată de leprele portocalii. Individul e prezentat consilier… al primarului. Conform dicționarului, individul e un fel de îndrumător, dar el e băgat în față, pe banii publici, prin pactul fraierilor cu notarul respectiv și afacerile lui Cătană și  Suciu, după modelul Zereș, cu firmă intermediară la instituția cu șmecherașul de partid. Dacă e îndrumător personal, cum își permite individul să apară ca și cum reprezintă instituția în calitate de purtător de cuvânt sau de deținător de funcție executivă? Unde e fișa postului pentru individ și de ce mai țineți purtător de cuvânt dacă îl aveți pe veterinarul acesta sau ce e de meserie?! Pentru necunoscători, doar o golăneală a găștii lui Florea, pentru cei care gândesc: bandiții lui Florea încearcă să îi facă imagine de băiat bun celui care a beneficiat pe firmele sale de bani puhoi, cadou de la bandiții PDL și proștii din anexe: afacerile Siletina și FCM, instalația de nocturnă pentru maică-sa. Porcii din primărie și PDL Mureș vor ca să se folosească de Maior pentru a crea imaginea unui ins care are habar de viață, bun să ia voturile etnice ale prostovanilor de români care votează pentru hoțul PDL doar ca să nu ajungă mâine să fure hoțul din UDMR! Ce spun despre golăneală angajații primăriei? Că nu or fi toți angajați de milă, cu carnet de partid, nu or fi toți rudele bandiților din PDL și ale javrelor lor din presă, nu or fi toți nașe, amante, amanți sau alți troglodiți care sunt angajați pentru succesul porcilor PDL?
P.S Vedeți că pe siteul controlat de porcii din primărie Maior e băgat mereu la înaintare, iar pe siteurile cu semi-docți ai lui insul atacă viceprimarul legal, PNL.  Cum ajuns individul de la nivelul de sfetnic să fie goarna porcilor PDL Mureș? !Desigur, doar o coincidență că omul afacerilor pedeliste are o problemă cu viceprimarul ales legal! Viceprimari legali, cât mai acceptați ca badiții lui Florea să vă ia drepturile legale? Cum acceptați ca un gășcar al lui Florea să iasă în față din partea primăriei, fără ca să aibă dreptul acesta? Poate porcii din primărie se trezesc și îi dau liber la Maior, obosit de atâtea ieșiri pe sticlă și semnatar de prostii trimise la ziare, pe care le publică din nou propaganda sau siteul controlat de porcii din primărie.
Pentru Maior și consilierii lui de același nivel intelectual, mare, desigur: DEX-ul nu mușcă și spune: CONSILIÉR, consilieri, s. m. 1. Sfătuitor, sfetnic. 2. Grad în ierarhia unor funcții; persoană care deține acest grad. 3. (Înv.) Membru al unei înalte instanțe de judecată sau de verificare. [Pr.: -li-er] – Din fr. conseiller (refăcut după consiliu și consilia).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.