duminică, 28 aprilie 2013

Ca la proști, serviciul primăriei are un… serviciu al primăriei, iar consilierul lui Florea are nevoie de un consilier. Interese ale bandiților de partid portocalii, desigur, la Târgu-Mureș



Ca la proști, serviciul primăriei are un… serviciu al primăriei, iar consilierul lui Florea are nevoie de un consilier. Interese ale bandiților de partid portocalii, desigur, la Târgu-Mureș
Trepădușii din PDL Mureș sunt mereu puși pe afaceri și găinării pe abonați. Au ajuns, demenții, să facă ca un serviciu al primăriei să dețină alt serviciu al primăriei și un consilier personal al lui Florea să aibă consilier… personal, pentru a-l putea ține pe ăla în primărie.
Porcii nu au pic de jenă în afacerile cu camarila și cu abonații de partid. Dacă nu vă amintiți cum trepădușii lui Florea, cu idioții de la Direcția de cultură, vezi acordul dat de omul lui Florea, au desființat Casa de cultură Mihai Eminescu, pentru că porcii lui Florea nu puteau intra altfel ca să îi dea nevestei de PDL-ist, madam Borșan, șefia:
   Procesul verbal al şedinţei ordinare a Consiliului local municipal din 26 februarie 2009 dovedeşte că toţi cei 22 de consilieri au votat proiectul de hotărâre „privind unele măsuri în reorganizarea serviciilor publice şi aparatului de specialitate al primarului”. Conform hotărârii, Casa se…desfiinţează ! Art. 1 precizează clar „Se reorganizează Casa de cultură a ştiinţei şi tehnicii „Mihai Eminescu”, instituţie publică cu personalitate juridică, (imobilul cu dotările aferente din Târgu-Mureş, str. Nicolae Grigorescu , nr.19), în sensul desfiinţării acesteia, iar activitatea sa se reorganizează  şi va funcţiona ca Serviciu de activităţi culturale, de prestări servicii hoteliere, alimentaţie publică şi alte activităţi în cadrul Serviciului public de utilităţi municipale, cu respectarea legislaţiei în vigoare, aplicabilă. Personalului existent la instituţia care se desfiinţează prin reorganizare i se aplică prevederile art. 2 şi 3 din prezenta hotărâre, considerându-se transferat şi salarizat potrivit reglementărilor specifice unităţilor bugetare, în structura SPUM. 
Porcii lui Florea nu s-au oprit aici și au inventat consilierul… consilierului. Dacă credeți că Maior scoate ceva pe gură înainte de a îi scrie și a i-o da în față, hârtia, desigur, vă înșelați. Porcii lui Florea copiază chiar rahaturile de propagandă pentru bandit pe care le pune întâi Chiorean pe tîrgumureșeanul.ro și le copiază gunoaiele pupincuriste de mafioți portocalii pe tîrgumureș.ro, site pe bani publici. Prostovanii nu sunt atenți nici măcar la momentul postării  și mai rămâne să posteze din greșeală și niscaiva rahaturi care vin de la băieții cu ochii albaștri care îi fac campanie la banditul de la PDL Mureș și care semnează cu nume duioase de…daci (Gall, Fodor, Istrate și așa mai departe), pe care le regăsiți în presa șantajată și care merge cu Cătană la…notar și nu la licitațiile la care primesc cadouri intermediarii gunoaielor PDL Mureș.
P.S. Dacă tot le place la porcii din PDL Mureș filiația asta de ceva a cuiva, așteptăm ca porcii să inventeze echipa de fotbal a echipei de fotbal FCM Târgu-Mureș, instalația de nocturnă a nocturnei făcută cadou pentru familionul Maior, din banii prostimii (200.000 de euro, cadou de la porcii PDL mureș și alți idioți din consiliu care livrează banii și pe Borșan și Țerbea, alți abonați ai lui Florea și a gunoiului PDL Mureș), autobuzele Siletinei care aparțin autobuzelor Siletinei, ca bandiții din PDL Mureș să mai poată deconta pe serviciul serviciului și desigur pe mama mamei, mergându-se până la afaceri pe… morții mamelor lor. Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.