duminică, 7 aprilie 2013

Legea de care s-ar folosi porcii lui Florea pentru promovarea copilului de suflet și afaceri Maior



Legea de care s-ar folosi porcii lui Florea pentru promovarea copilului de suflet și afaceri Maior

Dacă tot ne miram cum porcii din PDL Mureș și Primăria Târgu-Mureș îl bagă în față pe Maior, mai nou goarnă a instituției, deșteptul pământului, deținătorul adevărului absolut, pentru unii pupincuriști de genul șefi de asociație care joacă fotbal cu Clau-gol și îi plasează câte 10 abonamente - ca să deconteze și javrele de la FCM ceva bani publici, afacerist pe banii fraierilor de târgumureșeni, pentru ceilalți, mai ales cu sutele de mii de mii de euro pe Siletina și asocierea cu Siletina, pe care porcii lui Florea îl semnează și în felicitări, alături de Csegzi și Florean (să le spună cineva zdrențelor de la PDL Mureș că s-au schimbat viceprimarii și instituția nu e reprezentată de gașca de partid sau birt, ci de inși aleși legal!), iată și legea pe care ar folosi-o borfașii pentru a-l inventa pe Maior ca om care știe ceva. Atenție, aveți și purtător de cuvânt și Maior. La fel cum aveți servicii pentru spații verzi și firme care fac activitatea inșilor plătiți să muncească. Și cum aveți bandiți din primărie care cumpără servicii de secretariat pe Veronica Doda și au 1000 de angajați care freacă menta și nu pot răspunde la un telefon. Sau cum aveți monitorul primăriei tradus în afara instituției, pe rudă de angajat al primăriei și scos pe intermediarii care merg și azi cu presa în lesă, la notar, pentru afacerile de tip cartel. Să ne mai mirăm de ce le fată mintea javrelor jegoase de partid?!

Legea nr. 215//2001, administratiei publice locale. Republicata
Ce minuni prevede asta la articolele 66 și 67

Art. 66. - (1) Primarii comunelor pot angaja, in limita numarului maxim de posturi aprobate, un consilier personal. Primarii oraselor, municipiilor si ai municipiilor resedinta de judet pot infiinta, in limita numarului maxim de posturi aprobate, cabinetul primarului, compartiment distinct format din:

a) maximum 3 persoane la orase si municipii;

b) maximum 5 persoane la municipii resedinta de judet.

(2) Personalul prevazut la alin. (1) este numit si eliberat din functie de catre primar.

(3) Personalul prevazut la alin. (1) isi desfasoara activitatea in baza unui contract individual de munca pe durata determinata, incheiat in conditiile legii, pe durata mandatului primarului.

(4) Atributiile personalului prevazut la alin. (1) se stabilesc prin dispozitie a primarului.

Art. 67. - (1) Primarul general al municipiului Bucuresti, asimilat demnitarului, poate infiinta in limita numarului maxim de posturi aprobate, cabinetul primarului general, compartiment distinct, care cuprinde urmatoarele functii de executie de specialitate: directorul de cabinet, 3 asistenti de cabinet, 8 consilieri personali, 2 secretari personali si 2 curieri personali.

(2) Salarizarea personalului din cadrul cabinetului primarului general al municipiului Bucuresti se va face potrivit cap. II lit. B din anexa nr. 1 la Ordonanta Guvernului nr. 3/2006 privind cresterile salariale ce se vor acorda in anul 2006 personalului bugetar salarizat potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza pentru personalul contractual din sectorul bugetar si personalului salarizat potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a salariilor de baza in sectorul bugetar si a indemnizatiilor pentru persoane care ocupa functii de demnitate publica, aprobata cu modificari prin Legea nr. 323/2006.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.