sâmbătă, 27 aprilie 2013

Atenție la ședința de consiliu local, cu taxele pentru ocuparea domeniului public de Zilele târgumureșene. Plătește sau nu Roman ceva pentru centrul blocat?!



Atenție la ședința de consiliu local, cu taxele pentru ocuparea domeniului public de Zilele târgumureșene. Plătește sau nu Roman ceva pentru centrul blocat?!

Vă este cunoscut că bandiții din primărie și consiliul local nu anunță niciodată dacă se încasează taxele pentru ocuparea domeniului public. Borfașii care vă conduc stabilesc chirii bătute în cuie doar la Cetate și acum în parcul de la stadion, pe care porcii lui Florea au pus mâna și se pare că lucrează fără autorizații, pentru a mai da milioane de euro la javrele cu firme și interese PDL (pentru că în afară de Borșan, Cătană, Maior, Poruțiu, bența porcii PDL Mureș nu agreează și nu dau pomană la firme) Poate bandiții se vor simți de data aceasta și vor anunța ce chirii se plătesc pentru domeniul public de zile, în centru, mai ales pe firma lui Roman, cel care are fiica Ioana (fostă Roman, desigur, pentru că e măritată) în PDL Mureș și care era cel puțin mai demult administrator al firmei, așa cum se trecea și pe cărți de vizită. Plătește Roman vreun leu din ce încasează ca intermediar sau și aici e o afacere a porcilor lui Florea care clamau că în centrul orașului nu se iau taxe pentru folosirea domeniului public la comerț cu mere (afacerea supervizată de Filimon cel care făcea pe idiotul la telefon: e piață (a trandafirilor), care e problema că facem piață cu… mere?!)Se pare că individul are doar o definiție în dicționar sau DEX-ul lui are multe pagini rupte și nu înțelege sensul de piață. Ca joc de cuvinte, dacă Toyota plătește chirie, la buget avem… nici o iotă?!


C O N V O C AT O R La iniţiativa unor consilieri locali, în conformitate cu prevederile art. 39 din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul local al Municipiului Tîrgu Mureş în şedinţă extraordinară, pentru data de 29.04.2013, ora 14.00 la sediul Primăriei Municipiului Tîrgu Mureş – Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45, cu următoarea,

ORDINE DE ZI:

1.       Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism ”Plan Urbanistic de Detaliu - studiu de amplasament pentru construire bloc de locuinţe colective P+6-E, str. Suceava, fn”, beneficiar: S.C. Edimur Construct S.R.L.

2.       Proiect de hotărâre privind mărirea capitalului social a S.C. THE SCIENCE CITY FOR RESEARCH AND MEDICAL INFORMATICS S.A.

3.       Proiect de hotărâre cu privire la prelungirea pe o periodă de 5 ani a contractului de concesiune nr. 453/13.06.2003 asupra terenului situat în Municipiul Tîrgu Mureş, str. Corneşti, în dreptul nr. 92 - 94, în suprafaţă de 200 mp, aşa cum este prevăzut în planul de situaţie anexat contractului mai sus menţionat.

4.       Proiect de hotărâre privind instituirea unor taxe de ocupare a domeniului public la manifestarea „Zilele Tîrgumureşene” şi alte manifestări organizate în 2013.

 S E C R E TA R

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.