joi, 25 aprilie 2013

Ziua primarului, o altă demență pentru pupincurism la adresa alesului fără calificare, dar cu voturile prostimii



Ziua primarului, o altă demență pentru pupincurism la adresa alesului fără calificare, dar cu voturile prostimii
Ziua Primarului ar urma să fie serbată, an de an, pe data de 18 februarie, motivul invocat oficial în promovarea acestui proiect cu un potenţial electoral ridicat fiind conştientizarea de către români a rolului pe care îl are edilul.(România liberă)

Doar asta mai lipsea idiotului de român, o altă sărbătoare politică. A mai fost una, când marinarul și cu nevasta lui Maria trebuiau sărbătoriți și s-a inventat… pentru bugetari Sf. Maria pentru bugetari. Au avut nevoie  porcii de la PDL de marcarea victoriei în alegeri, s-a inventat Sf. Andrei, în fapt câștigarea alegerilor și a turului 1 de către Băsescu! Acum alți prostovani vin cu sărbătoarea primarului. Adică a unui individ care nu are calificarea dumneavoastră, de multe ori, nu are pregătire să conducă, habar nu are de matematică, de administrație, el fiind poet, cântăreț, chirurg, ratat cu 8 clase, măcelar. Ați auzit bine, primarul poate să nu aibă 12 clase și să fie măcelar sau să nu aibă Bacul pentru că a fost el șmecher și s-a însurat repede și nu i-a păsat de școală (cazuri de județul Mureș, urmașul lui Togănel, respectiv Vasu!). Doar o sărbătoare pentru pupat fundul primarului mai lipsea și chiar ne închipuim scena, de exemplu la Târgu-Mureș, unde toți bastarzii de la PDL cu neveste în primărie se încolonează să pupe dosul sfânt și la fel alde Maior, Cătană, Roman, Poruțiu, Bența, Borșan și alții care primesc banii de la bandiții din primărie, direct, fără jenă și fără concurență. La 23 de ani de la Revoluție doar un alt pupincurism  oficial mai lipsea românilor și vă dați seama ce îmbulzeală ar fi la pupat dosul: de la magazinul FCM care face pachete pentru colindători și autocolante pentru porcii lui Florea și troglodiții sereistului de la Poliția Locală, de la inspectorii școlari, de la elevii duși de porcii PDL cu autobuze, de la profesorii șantajați politic și care încolonează copiii pentru ca porcul de primar să poată deconta sutele de mii de euro pe pachețele de Crăciun, de la studenții care plătesc 4.000 de lei anul universitar și îl pupă pe ratatul de primar în fund pentru Studcard, de la pensionari duși de bandiți gratis, cu decontarea banilor pe prostime, de la pupincuriștii de șefi de asociație pentru care borfașii lui Florea nu cer autorizații și ăia ocupă ilegal domeniul public și privat al Târgu-Mureșului. Hai pentru bandiți cu pupătura, că unii chiar s-au născut în orașul Stalin și știu ce e aia propagandă și proslăvirea dementului care ocupă o funcție politică!




Unul dintre parlamentarii USL, Marian Enache, vrea să instituie o nouă serbare naţională. Este vorba de Ziua Primarului, care ar urma să fie celebrată în fiecare an, în data de 18 februarie. Motivul ini­ţiativei este acela că oamenii încă nu ar fi conştientizat rolul primarului. Marian Enache a explicat faptul că a ales ziua de 18 februarie, deoarece la această dată au avut loc primele alegeri locale din România, în baza Constituţiei din 1923.

În ini­ţiativa sa legislativă, Marian Enache prevede că mass-media subvenţionată de către stat, adică TVR şi Societatea Română de Radio, trebuie să transmită serbările locale. Însă parlamentarul USL a uitat de agenţia de presă, Agerpres.

Primarii au primit cu sentimente amestecate iniţiativa lui Marian Enache. Primarul PSD din Câmpia Turzii, Radu Hanga, a spus că ”dacă avem Ziua Muncii, Ziua Naţională, Ziua Femeii, Ziua Pompierului, de ce nu am avea şi Ziua Primarului?”. El crede că această zi ar trebui celebrată într-un cadru organizat, cu serbări organizate de Consiliul Judeţean, în care primarii să ţină discursuri şi să ciocnească un pahar de şampanie. La rândul său, primarul PC din Mociu, Marton Horvath, spune că ”este bine că s-a gândit cineva şi la noi, la primari, care muncim 24 de ore din 24”. Întrebat cum ar trebui serbată această zi a primarului, Marton Horvath a răspuns: ”Prin muncă!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.