marți, 16 aprilie 2013

RCS-RDS în rahat și pentru că folosesc ilegal stâlpii Electrica Muntenia Nord?! Ăștia se cred pe moșia mă-sii ?!


RCS-RDS în rahat și pentru că folosesc ilegal stâlpii Electrica Muntenia Nord?! Ăștia se cred pe moșia mă-sii ?!
Un articol  de presă atrage atenția asupra faptului că RCS-RDS folosește ilegal 100.000 de stâlpi doar în zona controlată de Electrica Muntenia Nord! Ăștia își fac de cap fără jenă? Așa se explică de ce bandiți au sponsorizat USL cu 20.000 de euro?!
http://www.wowbiz.ro/ai-cablu-de-la-rds-uite-ce-lovitura-grea-te-asteapta-si-pe-tine-si-pe-companie_48975.html

Actual

Ai cablu, telefon sau internet de la RDS? Uite ce lovitura grea te asteapta si pe tine si pe companie
Se pare ca cei de la RDS-RCS au mai multe cabluri amplasate ilegal si poti fi taiate oricand, lasand abonatii care isi platesc la zi facturile fara cablu, telefon fix sau internet.
Publicat Astăzi, la 09:58

Conform noii legislatii, toate cablurile aeriene trebuie mutate in subteran, operatie care ar costa RCS-RDS milioane de euro. Compania are datorii, iar bancile nu par dispuse sa mai crediteze operatorul de cablu, informeaza Antena 3.

Se pare ca RDS are cablurile amplasate ilegal pe stalpii companiilor de electricitate, fara a avea aviz de amplasament si autorizatie de constructie. O precizare trimisa de Electrica Muntenia Nord arata ca RCS-RDS foloseste ilegal drept suport aproximativ 100 de mii de stalpi, adica doua treimi din totalul acestora.

O legislaţie strictă există, dar din investigaţiile anterioare a reieşit că primăriile au permis operatorilor de cablu să-şi dezvolte reţelele fără avize. De asemenea, relaţiile contractuale între RCS şi RDS prevedeau sume modice de chirie pentru utilizarea infrastructurii folosite. Chiar şi aşa, erau înregistrate datorii la plata chiriei.

3 comentarii:

  1. Nu stiu ce inseamna sa fi "jurnalist cistigator de doua procese CCM pe ramura" dar textul prezentat, atit ca exprimare cit si ca si continut ma determina sa ma intreb cum ai rusit totusi sa cistigi un proces (daca o fi fost in vreo instanta de judecata). Cind citesc astfel de texte care au pretentii ca ar fi informatie (chiar sau mai ales pe un blog) mi-ar place sa regasesc ceva informatie, prezentata cit de cit nepartizan.Propozitiile incep cu "se pare"si sunt sustinute de strigaturi de genul "ce mosia ma-sii". Pun o intrebare simpla desi cred ca ar fi trebuit sa o faci dumneata, inainte de a reproudce fidel texte preluate de pe alte site-uri: daca cei de la Electrica spun ca sunt 100.000 de stilpi folositi ilegal, inseamna ca au permis si tolerat asta cu buna stiinta? Ca nu mi-e clar: ma vait ca ma fura hotii, stiu cit imi fura, declar cit imi fura dar nu fac nimic...Curios, nu? Si sa-ti mai spun ceva: nu cred ca primariile au permis sa se dezvolte fara avize. Avizele nu le da Primaria, ci le solicita spre autorizare...mai studiaza, nu mai pune botu' la tot ce scrie grupul Antena. Horatiu

    RăspundețiȘtergere
  2. domnule...anonim, dacă nu știți ce e aia jurnalist cîștigător de două procese CCM pe ramură cum vă permiteți să vă întrebați cum am reușit să câștig? E greu de căutat pe blog, pe siteul tribunalului sau lenevia e mai sfântă? Eu nu pun botul la nu știu ce scriu Antenele, pentru mine aia nu e sursă credibilă, mai încercați, poate pun botul la ce scrie...B1 sau Animal Planet. Pretenții de informații?! E dificil să ai așa ceva, dar să nu ai habar ce e aia presă, sursă, mecanismul afacerii la bugetari si regii de stat. Hai să trăim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Și nu mă lămuresc cum ați ajuns de la dumneata la...tu în 3 propoziții. Păi e politețe sau nu, că nu țin minte să mă trag de șireturi cu anomimi.

    RăspundețiȘtergere