marți, 16 aprilie 2013

RCS-RDS în rahat și pentru că folosesc ilegal stâlpii Electrica Muntenia Nord?! Ăștia se cred pe moșia mă-sii ?!


RCS-RDS în rahat și pentru că folosesc ilegal stâlpii Electrica Muntenia Nord?! Ăștia se cred pe moșia mă-sii ?!
Un articol  de presă atrage atenția asupra faptului că RCS-RDS folosește ilegal 100.000 de stâlpi doar în zona controlată de Electrica Muntenia Nord! Ăștia își fac de cap fără jenă? Așa se explică de ce bandiți au sponsorizat USL cu 20.000 de euro?!
http://www.wowbiz.ro/ai-cablu-de-la-rds-uite-ce-lovitura-grea-te-asteapta-si-pe-tine-si-pe-companie_48975.html

Actual

Ai cablu, telefon sau internet de la RDS? Uite ce lovitura grea te asteapta si pe tine si pe companie
Se pare ca cei de la RDS-RCS au mai multe cabluri amplasate ilegal si poti fi taiate oricand, lasand abonatii care isi platesc la zi facturile fara cablu, telefon fix sau internet.
Publicat Astăzi, la 09:58

Conform noii legislatii, toate cablurile aeriene trebuie mutate in subteran, operatie care ar costa RCS-RDS milioane de euro. Compania are datorii, iar bancile nu par dispuse sa mai crediteze operatorul de cablu, informeaza Antena 3.

Se pare ca RDS are cablurile amplasate ilegal pe stalpii companiilor de electricitate, fara a avea aviz de amplasament si autorizatie de constructie. O precizare trimisa de Electrica Muntenia Nord arata ca RCS-RDS foloseste ilegal drept suport aproximativ 100 de mii de stalpi, adica doua treimi din totalul acestora.

O legislaţie strictă există, dar din investigaţiile anterioare a reieşit că primăriile au permis operatorilor de cablu să-şi dezvolte reţelele fără avize. De asemenea, relaţiile contractuale între RCS şi RDS prevedeau sume modice de chirie pentru utilizarea infrastructurii folosite. Chiar şi aşa, erau înregistrate datorii la plata chiriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.