sâmbătă, 6 aprilie 2013

Florea s-a ales cu un mandat de prim-vicepreședinte PDL. Acum să vedeți vandali, autocolante, foști sereiști, tichete cadou în campania electorală și ce mai trebuie pentru bandiții PDL



Florea s-a ales cu un mandat de prim-vicepreședinte PDL. Acum să vedeți vandali, autocolante, foști sereiști, tichete cadou în campania electorală și ce mai trebuie pentru bandiții PDL
După ce a supraviețuit acțiunii partidului, de curățare a celor care nu au obținut suficiente voturi la europarlamentare, datorită faptului că avea maghiari în județ și astfel Buldogul nu a putut să-l zboare, Florea mai ajunge și un fel de mână mijlocie a lui Blaga. Nu a contat că insul a fugit din PNȚCD, că are în preajmă numai fugari din PRM, PNȚCD, PNL, PNG, ratați care au intrat în campanie în partid și dobitoci care primesc afacerile ca subordonați ai gunoiului portocaliu. Dacă Blaga își dorește un asemenea om în preajmă, treaba lui. Nu putem uita, însă, găinăriile din campaniile lui Florea, pe bandiți de subordonați și pe alte gunoaie din primărie cu statut de funcționar public.
Hai să inventariem niște găinării recente ale porcilor PDL Mureș:
1.     Afacerea autocolante cu atacul vandalilor din alte partide. Porcii lui Florea au pus pe siteul controlat de pramatiile din primărie textul și apoi au scos 3.000 de autocolante. După ce polițiștii i-au prins lipind pe polițiștii locali și pupincuriști de Florea, Florea a ieșit în față și a dat vina pe Bretfelean pentru lucrătură: Bretfelean e fost ofițer ȘRI, știe ce vorbește!  Bandiții nu v-au spus de ce ăsta fost, cum de SRI Mureș nu știe ce știe datul afară din SRI, cum de porcii lui Florea nu cunosc statutul de funcționar public care nu are voie să facă campanie. DNA Mureș s-a făcut că plouă, a fost doar un dosar la parchet pe care nu știm cum l-au finalizat. Pe licitatiatiapublica, porcii lui Florea erau interesați să cumpere de la magazinul FCM 3000 de autocolante cu 1900 de euro bani publici. Desigur, autocolantele sunt exact ca cele puse în campanie (dimensiune, tipărire). Verifică cineva dacă borfașii nu au premeditat și au folosit banii publici în manipularea cu vandali inventați de bețivanii din primărie?!
2.     Afacerea tichete mită pentru profesori. Afacerea de 100.000 de euro, aproximativ 5 miliarde de lei vechi, în campanie electorală. Profesorilor nu le-a secat sufletul să ia mită, dedicată pentru magazinul Real, pentru că porcii lui Florea au făcut un cadou direct ălora, contrat legii concurenței, în campanie electorală pentru rahatul de președinte.
3.     Afacerea EBA contra Simion Costea. În momentul în care aveau un candidat bun la europarlamentare, care a mai fost și consilier la Bruxelles, bandiții lui Florea au făcut campanie pentru silabisita EBA. Cei din partid, în frunte cu Costea, trebuiau să își dea demisia la dovada clară de pupincurism ordinar pentru progenitura șefului.
4.     Afacerea echipă de fotbal de la Sânnicolau Mare, pentru amărâtul de Maior, căruia porcii din PDL Mureș îi cumpără și instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii fraierilor de târgumureșeni, afacerile cu baschet și futsal pe amicii și brașovenii gen  fostul pușcăriaș Țerbea și Borșan. Total: milioane de euro pentru camarilă și tovarășii de jucat cu instrumentul în nisip în orașul Stalin
5.     Afacerea sondaje de opinie pe banii proștilor de târgumureșeni și pe firma lui Munteanu, pedelist de frunte și angajat de porcii lui Florea în prefectură, după un astfel de sondaj. Verificați dacă porcii lui Florea nu au decontat sondaje de campanie și ieșirea de la urne, acolo unde erau copiii angajați de Munteanu!
6.     Vreți mai mult,  căutați licitațiile bandiților din PDL Mureș la care nu merge presa, doar Cătană, care mi se laudă la telefon cum merge cu presa la notar. Un mic cartel al românilor?! Pe sute de mii de euro din bani publici, primiți pentru pupincurism și pentru a nu se merge la licitațiile pe care le câștigă doar Zereș, Cătană, Suciu și parcă un maghiar care are firma de mobilier și o agenție de publicitate?
Lista mega-afacerilor din PDL Mureș e imensă și de aici și interesul bandiților pentru șefia de regiune. S-au săturat porcii lui Florea de micul județ Mureș și vor niscaiva afaceri de gen asfaltări Valpet, Astor și prin Harghita, ca presa din Covasna să meargă cu Cătană la notarii de prin Covasna, ca bandiții să cumpere loc de divizie de pe la Brașov, pentru familionul Maior, ca Poruțiu să aducă tobogane și pompe și prin pădurile secuiești și ca Bența și Borșan să le repare, zic ei, cetățile. Regionalizarea are aici doar o singură miză, ca porcii din PDL Mureș să aibă niscaiva afaceri care să justifice cheltuirea a încă câteva milioane de euro pe firmele lor.
Vreți un exemplu de succes la bandiții portocalii? Asociația Protecting People, pentru care bandiții din primărie și partid au cheltuit 250.000 de euro doar pentru 365 de zile de existență a minunii.
P.S. Pe ce pariem că porcii lui Florea se vor lăuda pe siteul cu vandalii imaginari ai bețivilor și sereiștilor expirați, site cu atacuri rasiste la adresa rromilor, pe faptul că Florea e sculă mare la PDL?! E doar un oraș în care românii spun votez cu X pentru că e hoț român, pentru a nu fura y pentru UDMR. Pariem că bandiții se vor lăuda pe banii publici? Niște autocolante pe firmă cu magazin FCM nu mai puneți, hoților?! Niște bandiți pe care orașul nu îi poate suporta la nesfârșit. Sau poate?! Întreabă unul pentru care votul etnic e bun, atunci când trebuie să alegi între o lepădătură dovedită și un drob de sare imaginar și care și votează în consecință.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.