sâmbătă, 20 aprilie 2013

Atenție la afacerile de construcții la stadion ale șmecherașilor din PDL Mureș și camarilă. Pentru a nu vă trezi iar cu Bența, Poruțiu, Cătană, Borșan, Valpet, Astor și alți abonați și subordonați la primăria lui Florea !



Atenție la afacerile de construcții la stadion ale șmecherașilor din PDL Mureș și camarilă. Pentru a nu vă trezi iar cu Bența, Poruțiu, Cătană, Borșan, Valpet, Astor și alți abonați și subordonați la primăria lui Florea !
Joi e ședință de consiliu la Târgu-Mureș și dacă tot fac praf consilierii peste 10.000 de lei din banii publici –doar costul prestației lor, de 4 ore – poate sunt atenți aleșii la afacerile în pregătire! Rețeta e simplă, bandiții au lăsat să se distrugă stadionul și parcul 3-4 mandate, apoi porcii de la PDL, prin borfașii de intermediari din primărie, vin și spun că vor să lucreze pentru cetățean și că nu au binevoit ministerele, armata, extratereștri, să le dea terenurile pentru a le rezolva ei.  Desigur, în folosul cetățeanului chemat să voteze etnic trepădușii și hoții de români.
15.     Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru  „Amenajare parc municipal, centru de atletism şi stadion”.
Atenție, șmecherașii lui Florea din biroul de presă, pe care i-a acuzat fostul sereist Bretfelean că ei au semnat articolul cu rasismul la adresa rromilor,  s-au dat de gol și la mega-afacere cu repararea  ștrandului 1 mai. Acolo bandiții PDL  vroiau să arunce alte milioane de euro, mai precis 2,1 milioane de euro! Cine ar fi muncit acolo? Desigur, alde Bența, Poruțiu, Cătană, Borșan, Valpet, Astor și alți abonați la gașca PDL Mureș.
Bandiții lui Florea aveau nevoie de afacerea de 2,1 milioane de euro(30 la sută din 7 milioane), adică echivalentul a 4 reabilitări Arta, a 10 instalații de nocturnă cumpărate pentru familionul lui Maior de porcii din PDL Mureș (apropo PNL, nu îi dai peste bot consilierului lui pește cu cadou luat pe familion?!) și cretinii șantajați de curvele politice din consiliul local, echivalent a jumătate din reabilitarea Cetății pe Borșan, Poruțiu, Bența, vreo 5 contracte de genul publicitate strecurată pe Cătană (cam 400.000 de euro în total de la bandiții PDL), care merge cu presa la notar, pentru că proștilor le e frică de mafia din administrație pentru a merge la licitații! Nu vă e milă că bandiții din primărie nu au putut să-și inventeze lucrări de 2,1 milioane de euro, adică cam o treime din afacerea împrumut după distrugerea premeditată a Energomurului de către lepădăturile din PDL?!

Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.

Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.

Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului "Bazine de înot", realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.