luni, 22 aprilie 2013

Gașca din Primăria Târgu-Mureș anunță sezon la Weekend. Acolo unde pedeliștii au muncit prin mila șefului lor și acolo unde trepădușii au pierdut proces cu Moga, tot de ordinul milioanelor de euro!Gașca din Primăria Târgu-Mureș anunță sezon la Weekend. Acolo unde pedeliștii au muncit prin mila șefului lor și acolo unde trepădușii au pierdut proces cu Moga, tot de ordinul milioanelor de euro!

Deschiderea sezonului estival 2013 - sâmbătă 27 aprilie, se laudă șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș și este vorba de Week-end, celebrul loc de pompat milioane de euro pe firme dintre care dedicate și PDL!
Dacă v-ați născut ieri, iată ce trebuie să știți:
Weekendul a avut lucrări pe Moga și de firma sa. Pe vremea lui Fodor omul nu e plătit, la fel și pe vremea lui Florea. În comisia de recepție era, dacă ne aducem aminte, un fost țărănist, ca și Florea, actual pedelist, asta ca să știe ce-i care impută bani pierduți de prosovani de unde să pornească.
Pentru cei interesați de banii făcuți praf de pramatiile pedele și udemere, vedeți ședința de consiliu local din 25 aprilie, care se deschide cu:
1.Informare privind litigiile dintre Municipiul Tîrgu Mureş şi Consiliul local Tîrgu Mureş şi S.C. MTS Company S.R.L. Tîrgu Mureş în care SCA Iordăchescu & Asociaţii reprezintă interesele Municipiului Tîrgu Mureş.
Alte afaceri dedicate ale bandiților din primărie pe firme ale pedeliștilor de subordonați sau nu! Când veți da, porcilor, raport în fața cetățenilor despre cât se încasează la Week-end în cele 3 luni de funcționare și câte milioane de euro au luat subordonații din PDL Mureș?! Poate se simt USL-iștii sau Curtea de conturi. Suntem, doar, în orașul în care porcii trefilează publicitatea pe firmă cu televiziune de propagandă de partid, care semnează la notar înțelegeri de tip cartel ? (căutați notarul acela!), orașul în care borfașii din poliția locală lipesc autocolante în campania lui Florea, atenție, vandali, doar în sensul porcilor din primărie care au afaceri cu autocolante pe magazinul FCM!, e orașul în care băieții cu ochi albaștri aduc în plic articolele la ziare și pentru siteuri.


 Tractoare, aspiratoare, balon de 200.000 de euro, toate pe abonata Asociația Protecting People, o ciudățenie înființată acum un an, dar cu sute de mii de euro primiți de la primăria lui Florea,  igienizarea de 92.000 de lei,  reparațiile de un milion de euro la un bazinul (desigur, abonata SC ENERGOPLUS SRL, lider la asocierii dintre SC ENERGOPLUS SRL si SC CONIMUR SRL !), toboganele pe Alfa Construct, firmă înființată de subordonatul de partid Poruțiu și alte asemenea afaceri în contul unor abonați/membri de partid (SC ALFA CONSTRUCT SA, SC 3 G SPORT - IP SRL, SC AQUAPARK SRL si SC MULTINVEST SRL egal 2,2 milioane din buget). Iar dacă șmecherii nu vor sufla un cuvânt despre cât vă costă afacerile lor, îi puteți întreba care sunt încasările, știut fiind că Week-end aduce încasări doar 3/4 luni pe an, în sezonul cald, că prostimea este pusă să facă bani plătind 5 lei la intrare ca să se stea pe terasă și nu să se facă baie, că banii ăștia nu sunt pomeniți nicăieri. Singurele dăți când apar cifre la încasări sunt acelea în care șmecherașii banului public (angajații dumneavoastră, apropo) vin și vă spun că de 1 mai  vreo10.000 de inși au fost la bazin!
Așadar, Week-end, locul în care se fac bani 3 luni, dar nu știm câți, dar în care se bagă 12 luni, pe firme apropiate, de partid sau asocieri cu cântec. Curat murdar, să votați…bine! Prostia votului visceral! Banii merg la porcii din partid de la dumneavoastră din buzunare, mai votați etnic, pentru hoții de români?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu