duminică, 21 aprilie 2013

Eba vede discriminarea tinerelor femei. Desigur, ea nu a fost discriminată de colegii ei aflați la sfârșit de carieră !

Eba vede discriminarea tinerelor femei. Desigur, ea nu a fost discriminată de colegii ei aflați la sfârșit de carieră !
Seninătatea cu care Eba - fostă fiică a tatălui său, purtătoare în continuare de nume Băsescu, deși e măritată, pentru a se cunoaște din ce familion a sărit în politică - remarcă discriminarea femeilor e… dezarmantă.

“Tinerele femei sunt discriminate oricum de către colegii lor aflați la sfârșitul carierei, în momentul în care li se pretinde o activitate profesională anterioară vastă, lucru imposibil din simplul motiv că fiind atât de tinere nu au avut când să dobândească această experiență. Așa că este inacceptabil să fie discriminate și când trebuie să aleagă între a avea un copil sau o carieră.

http://www.dcnews.ro/2013/04/eba-o-noua-perla-in-pe-vezi-ce-a-slobozit-de-aceasta-data/
Cum ar veni, ea identifică procesul, dar nu îl vede în cazul său. Ca să ajungă la Strasbourg una cu experiență aproape zero, votată de proștii puși să o voteze (cazul de la Târgu-Mureș, acolo unde porcii lui Florea făceau campanie pentru ființa asta, iar lui Simion Costea, consilier a lui Frunzăverde la Bruxelles, nu îi dădeau sprijin, pentru că, nu-i așa, tinerele femei sunt discriminate de colegii lor la sfârșitul carierei (ha, păi unde ar mai fi libidoșenia?!), prețul plătit de bandiții lui Florea pentru mezină și doar faptul că a avut un județ cu maghiari i-a salvat fundul lui Florea și l-a păstrat la șefia PDL Mureș după dezastrul comis de mazete). Ce activitate vastă i-au cerut boii de subordonați ai lui Florea mezinei, câtă vreme și bandiții ăștia din PDL și-au umplut instituțiile exact cu rubedenii, iar afacerile le fac pe firmele retardaților de copii ai lor?! Discriminarea văzută de Eba nu funcționează dacă tăticul e șeful și asta ar putea să o priceapă până și neuronii Ebei, atâți cât sunt. Poate femeile fără sprijin politic se vor simți și vor cere lepădăturilor de bărbați să termine cu discriminarea pe sex. Nu există organizație de bărbați, există doar de femei și de tineri și 2-3 din fiecare ajung pe lista mare, a …bărbaților!
 Excelentă replică a pesedistului Mădălin Voicu la TV, după congresul PSD: ce e prostia asta cu 5 locuri pentru femei?! De ce 5 și nu 10 sau 15? Cine fixează câte locuri trebuie să fie pentru femei? Desigur, întrebări retorice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.