joi, 11 aprilie 2013

E cert: ungurul bulan încearcă să-și plătească datoriiile cu banii pe închirierea decodoarelor pentru History și TV1000. Țeapă peste noapte la abonații RCS-RDS!

E cert: ungurul bulan încearcă să-și plătească datoriiile cu banii pe închirierea decodoarelor pentru History și TV1000. Țeapă peste noapte  la abonații RCS-RDS!
Nesimțire RCS-RDS, cu găinăriile mărunte care se tot adună. Tocmai ce am avut o discuție cu omul de la telefoanele RCS-RDS, care a recunoscut afacerea. De azi nu se mai recepționează History și TV 1000 în grila obișnuită pe toate televizoarele unui client care are un decodor de la ăștia. La întrebarea, de ce, omul a răspuns, trebuie să vă luați decodoare pentru toate televizoarele și dacă nu doriți să le cumpărați vi le dăm noi în chirie! Vasăzică, toată șmecheria era pentru ca RCS-RDS să mai găsească niște fraieri care să le plătească bani în plus, pe decodoare. Au început ăștia cu HBO, care putea fi urmărit simultan pe mai multe televizoare din casă, apoi au codat canalul pentru a nu putea fi urmărit decât pe decodorul lor, adică pe un singur televizor. Au văzut că ține, au făcut la fel cu History, singurul canal cu adevărat bun din grila lor, precum și cu TV 1000! Ce spun clienții la noua golăneală RCS-RDS? Crede ungurul bulan de la erdeeesh că își va plăti datoriile cu milioanele de decodoare  care ar urma să fie închiriate de către români? Să mai spunem că în grila șmecherilor sunt canale sârbe și canale de zero interes local, cum ar fi gunoaiele City, Digi Craiova, Iași și așa mai departe și că la loc de cinste stau canalele maghiarului Paszkany, dar nu pot sau nu au putut fi urmărite canale precum GSP și Nașul, pe care le-a cerut șmecherilor CNA în pachetul de bază?!  RCS-RDS, mori, dar în chinuri! Cine le face ăstora niște plângeri la CNA, la protecția consumatorilor și așa mai departe?!
P.S. Demenții nici măcar nu au anunțat găinăria. Vă dați seama ce avalanșă de telefoane a fost la cioflingari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.