marți, 16 aprilie 2013

Consiliul pentru combaterea discriminării le scoate basma curată pe javrele din Primăria Târgu-Mureș, pe motiv că numai un rrom poate sesiza rasismul la adresa rromilor. Acțiune recunoscută de fostul sereist Bretflelean ca fiind opera prostovanilor din biroul de presă!



Consiliul pentru combaterea discriminării le scoate basma curată pe javrele din Primăria Târgu-Mureș, pe motiv că numai un rrom poate sesiza rasismul la adresa rromilor. Acțiune  recunoscută de fostul sereist Bretflelean ca fiind opera prostovanilor din biroul de presă!
După ce i s-a spart în cap provovarea securistă cu vandali imaginari în campania lui Florea (Florea arătând că Bretfelean știe ce vorbește pentru că e fost …SRI-ist!), rahatul cu rasismul la adresa rromilor - prezenți ca fiind țigani cu un cuib stârpit de polițiștii comunitari (tristă glumă rasistă cu zburătoare a lepădăturilor pe bani publici și pupincuriști ai gangsterilor PDL Mureș!) - nu l-a mai împroșcat pe șeful poliției comunitare controlată de porcii PDL Mureș, care nu mai acceptă lăturile pedelistului și se apără: cei din biroul de presă au inventat sintagma țiganii cu cuib stârpit de polițiști comunitari! Birou de presă, marș la coteț sau în campania electorală a banditului de la PDL Mureș, așa cum a comis-o deja un pseudo-funcționar și o pot face alți întreținuți cu obligațiile de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.