miercuri, 10 aprilie 2013

Bandiții lui Florea îl bagă din nou în față pe slujbașul Maior. Slujbașul personal al lui Florea și insul fără reprezentativitate pentru instituție. Găinărie a javrelor PDL Mureș



Bandiții lui Florea îl bagă din nou în față pe slujbașul Maior. Slujbașul personal al lui Florea și insul fără reprezentativitate pentru instituție. Găinărie a javrelor PDL Mureș
Credincioși principiului lor de a face propagandă pentru Maior, după publicarea pe siteurile întreținuților cu carnet de partid portocaliu vine și rândul reclamei pe siteul pe bani publici, a.k.a. tîrgumureș.ro. Desigur, bandiții au scris că cetățenii își doresc containere subterane de  un miliard bucata, dovadă că bandiții de la propagandă au niscaiva interese în a susține teoria cum că târgumureșenii visează astfel de containere. De urmărit cine face containerele pe care le vor bandiții din primărie și cât le iese porcilor care vor să planteze astfel de chestii și în folosul gășcarului Țerbea, fost pușcăriaș și om de casă de omenie al lui Maior (vezi stenogramele din dosarul Mită în elicopter și cum îl lua Maior pe ăla la ordine, când îl aduce pe Subotici la clubul lui mă-sa). În rest, afacerile sunt cele cunoscute: parcări acoperite la 800 de euro per mașină, pe Senin, toaletări și tăieri pe firmă care face posturi de transformare (sic) și trage cabluri electrice, material dendro-floricol cumpărat de bandiți de la o firmă privată și abonată, asfaltări pe Valpet/Astor, sens unic pentru indicatoarele Kiss Unicum și pentru ca porcii banilor publici să vă poată deconta parcările de 800 de euro per loc de mașină. Poate cetățenii îl vor întreba pe individ ce naiba caută în  cartierele lor, în afară de publicitate pe intermediarii găinarilor din primărie, care merg cu presa la notar, fiindcă presa e șantajată sau șantajabilă cu chirii, publicitate, pomeni, fițuici de merite fictive, publicări în colecții poetești pe bani publici și așa mai departe? Aveți primar, viceprimari legali, directori din primărie, ăia trebuie să meargă pe teren, nu  afaceristul lui Florea care nu are nici calificare să reprezinte instituția, el fiind consilier, adică insul care îi poate da doar  sfaturi lui Florea, să îi țină umbrela, să îl ajute să-și încalce șoșonii în primărie! Viceprimari legali, USL-ule, nu faceți un mic denunț pentru uzurpare de funcții și pentru folosirea banilor publici pentru imaginea lui Maior? Sau vă e frică de mafia economică PDL și de presa controlată de porcii care nu au auzit de legea concurenței?!
În cursul după amiezii de miercuri 8 aprilie 2013, consilierul primarului, Claudiu Maior, a participat la o întânire cu cetăţenii de pe strada Sârguinţei – cartierul Tudor Vladimirescu (Asociaţia de Proprietari nr.680), la solicitarea acestora.

Discuţiile au vizat amenajarea în zonă a unor parcări acoperite, toaletări şi tăieri de copaci,reabilitarea unor spaţii de joacă pentru copii. De asemenea, cetăţenii, prezenţi într-un număr apreciabil, şi-au exprimat dorinţa privind amenajarea unor containere subterane identice cu cel din parcul Diamant, solicitând, totodată, material dendro-floricol (gard viu, puieţi, plante de sezon etc) pentru înfrumuseţarea spaţiilor verzi din zonă.

Un alt aspect abordat a fost cel legat de iluminatul public din zona parcărilor acoperite, asfaltarea zonelor de acces la intrările în blocuri, precum şi crearea unui sens unic pe str.Sârguinţei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.