marți, 9 aprilie 2013

Românii nu vor să învețe carte în școală, doar sport!



Românii nu vor să învețe carte în școală, doar sport!
Nu se mai știe ce dobitoc a descoperit să problema școlerilor e…sportul! Nimănui nu îi pasă că absolvenții sunt semi-analfabeți, agramați și neinteresați de carieră, după ce au fost obișnuiți cu o pseudo-școală care nu are valoare și nu produce valori. În rândul celor care fac propagandă pentru sport în școli se numără și GSP.
 La adresa http://www.gsp.ro/sportul-in-scoli.html găsiți o minunăție de sondaj care dovedește că rumânul nu își pune probleme decât de sport în școli: E binevenit proiectul Ministerului Educaţiei de a introduce mai multe ore de sport pentru elevii din clasele I-IV?
    DA, e nevoie de mai mult sport în programa școlară
    NU, altele ar trebui să fie prioritățile sistemului de învățămînt
Cum răspunde românul:
91% DA, e nevoie de mai mult sport în programa școlară (3502 voturi)
9% NU, altele ar trebui să fie prioritățile sistemului de învățămînt (363 voturi).
Vă miră răspunsul? Pe noi nu. Să mai spunem că avem o școală în care nu se mai dau note, ci calificative, pentru a da o plajă prostovanilor, terorizați de cele 10 note, egalate cu 5 calificative. Numărați săptămânile de vacanță, care nu trebuie să streseze școlerul și profesorul, prostiile de gen Școala altfel, motiv ca profesorii să meargă la zoo și cinema cu elevii, verificați de ce sunt 2 semestre și nu 3 trimestre, pentru a nu stresa elevul și profesorul cu note, medii, matematică elementară cu virgulă, verificați care prostovan de ministrul al învățământului a introdus dosarul la admiterea în facultate, ca să intre toți proștii și în special fraierii dispuși să-și plătească diploma, căutați imbecilul care a legalizat intrarea la o instituție cu media de la altă instituție (porcăria cu bacul sau cu media pe 4 ani), pentru că generațiile actuale sunt mult prea proaste pentru a învăța 3 pagini și a da un examen adevărat. Pe când un sondaj cu subiectul depolitizarea școlilor, cu incapabili numiți politic la conducerea unităților de învățământ și cu afaceriști ai primarilor care fură de la școli pe firmele de partid, pe când un sondaj cu subiectul interzicerea trimiterii profesorilor ca să meargă să ureze de sărbători politrucului de la primărie și bandiții să le dea pachete cu dulciuri făcute de gășcarii lor (magazin FCM sau altă dedicată), ca la Târgu-Mureș sau aiurea, pe când interzicerea ducerii elevilor la evenimente cu șef de partid după orele de curs, pentru a nu ne mai întâlni cu situația târgumureșeană Someșan și bardul Păunescu, cu elevi care trebuie să îi arate nestematei neamului că elevii iubesc cenaclul Totuși iubirea, după ce bardul s-a luat de Someșan cum că și-a promovat nevasta?!
P.S. Pe când un sondaj despre mituirea profesorilor în campania electorală pentru Băsescu, ca la Târgu-Mureș, cu tichete cadou din banii publici date de porcii PDL Mureș și dedicate pe magazinul Real(100.000 de euro pomana porcului!)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.